Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

SETURI DE ȘEMINEU

( numărul de produse: 20 )

Șemineul conferă interiorului o atmosferă confortabilă în serile de iarnă. Este plăcut să te relaxezi lângă ea după o zi lungă și să petreci timp cu cei dragi încălzindu-te în timp ce este frig afară pe fereastră. Cu toate acestea, pentru a utiliza confortabil șemineul, este necesar să aveți accesoriile potrivite pentru șemineu.

 

 

Set șemineu poate fi asortat la aspectul șemineului sau la designul general al camerei. Atât instrumentele clasice, cât și cele mai de design pentru șemineu sunt disponibile pentru achiziționare, inclusiv kituri pentru agățarea pe perete sau plasarea pe podea. Unelte bine alese nu va fi doar o piesă practică de echipament, dar, de asemenea, un accesoriu decorativ interesant.

 

 

Achiziționarea unui echipament complet set șemineu garantează că fiecare element se va potrivi din punct de vedere vizual și că întregul set va forma un ansamblu coerent. Adesea este inclusă și o cutie de scule, ceea ce facilitează păstrarea în ordine a lucrurilor. Pentru interioarele minimaliste, sunt recomandate seturile de șeminee nichelate, cu forme elegante. Pentru interioarele mai clasice, luați în considerare cumpărarea de instrumente într-o nuanță patinată cu decorațiuni interesante pe mânerele instrumentelor. Coșul din răchită, care poate fi folosit pentru a așeza uneltele pentru șemineu, este un plus excelent pentru decorațiunile rustice.

 

Kit șemineu ar trebui să includă:

 

cleștecu care se pot adăuga în siguranță lemne la foc


pokerpentru a facilita deplasarea buștenilor în flăcări


mătură și lopată de prafcu care se îndepărtează cenușa și funinginea

 

De asemenea, vor fi disponibile accesorii suplimentare și utile

 

 

mănușă termicăceea ce va preveni arsurile atunci când se adaugă lemn


ecran de șemineuca protecție suplimentară împotriva scânteilor, în special dacă în casă sunt copii mici sau animale de companie

 

 

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel