MATERIALE DE ETANȘARE ȘI ALTE ACCESORII

( numărul de produse: 20 )

DETALII

 

Alegerea cordon de etanșare a coșului de fum ar trebui să se acorde atenție în principal la ceea ce este alcătuit. Printre ofertele de vânzare se numără cordoane realizate din fire de polimer, ceramică și sticlă, precum și materiale naturale precum bumbacul. De asemenea, sunt populare etanșanți realizate din diferite tipuri de materiale.

 

Sigilant este utilizat atât în gospodării, cât și în unitățile de producție. Este rezistent la căldură, astfel încât își va face treaba pentru o perioadă lungă de timp. Acest produs de etanșare și întreținere va prelungi în mod eficient durata de viață a oricărui sistem de încălzire.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 31 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel