GRĂTARE DIN FONTĂ

( numărul de produse: 29 )

Un șemineu este o modalitate excelentă de a oferi căldură suplimentară într-o cameră. Pentru ca combustibilul să ardă, este necesară alimentarea cu aer a șemineului. Prin urmare, un element esențial este grătar pentru șemineucare nu numai că facilitează fluxul de aer, dar permite și cenușii să cadă liber în recipientul de dedesubt. În plus față de funcția sa de încălzire, faptul că un șemineu creează o atmosferă mohorâtă, confortabilă și este un element de design important al camerei în care este plasat este de neprețuit.

 

 

O problemă frecventă este arderea insuficient de eficientă a materiei prime în focar. În zilele noastre, destul de multe șeminee sunt echipate cu un coș de cenușă care colectează cenușa, astfel încât cenușa să nu obstrucționeze accesul aerului la combustibil. În cazul în care șemineul nu dispune de un coș de cenușă, un grătar pentru șemineu este o soluție excelentă.

 

 

Unele tipuri de grătare - de exemplu grătar de grindă - va funcționa bine și pentru prepararea mâncării tradiționale - se va potrivi bine cu bucătăriile de modă veche și șemineele deschise. Cu această soluție puteți crea o atmosferă cu adevărat uimitoare în casa dvs.

 

Alegerea grătar pentru șemineu în primul rând, trebuie avut grijă să se asigure că are o dimensiune adecvată. Acesta nu trebuie să atingă pereții camerei de ardere și trebuie să fie mai mic decât camera însăși - acest lucru se datorează faptului că temperatura ridicată face ca grătarul să fie puțin mai mare. Deși acest fenomen nu este de obicei vizibil pentru utilizator, un grătar care se extinde ușor poate deteriora structura întregului șemineu. Grilă pentru un șemineu deschis va fi diferit de grătarul instalat în șemineele închise. Acest lucru se datorează în principal faptului că șemineele deschise nu sunt echipate cu un perete frontal care obstrucționează parțial vederea focarului.

 

Cel mai popular tip în prezent este grătar din fontă pentru șemineu - se caracterizează printr-o rezistență ridicată la temperaturi înalte, iar formele sale sunt variate.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-18
Gestionarea comenzii a fost perfecta. Permanent am fost informat despre traseul bunurilor achiziționate.
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel