ILUMINAT DE GRĂDINĂ

( numărul de produse: 21 )

Iluminatul atmosferic pe terasă, pe balcon sau în grădină vă permite să vă bucurați de aer liber în timpul serilor călduroase. Iluminatul de grădină potrivit va conferi spațiului dvs. exterior un aspect cu totul nou. Pe lângă mobilierul de grădină și decorațiunile de grădină, iluminatul exterior va adăuga caracter grădinilor și teraselor. În funcție de locație, puteți alege un iluminat delicat și subtil sau un iluminat mai intens și mai dinamic.

 

Lămpile de exterior însuflețesc spațiul cu strălucirea lor, iar prin alegerea modelelor cu o intensitate luminoasă mai mică, se creează o atmosferă de seară cu adevărat intrigantă. O alegere la fel de interesantă este utilizarea lămpilor cu ulei. O lampă cu ulei cu abajur este, de asemenea, excelentă pentru camping. Aceasta va ilumina eficient întunericul și va alunga țânțarii. În plus, acestea reprezintă o formă de iluminat fiabilă. Este o idee bună să aveți acasă cel puțin o lampă cu parafină în cazul unei pene de curent și al unei pene de curent.

 

Pe de altă parte, zona din jurul foișorului și a grătarului poate fi dotată cu lanterne, care vor face o impresie spectaculoasă în timpul întâlnirilor de seară cu prietenii sau familia. Cu toate acestea, este important de reținut că lanterna arde cu foc viu și, prin urmare, trebuie amplasată la o distanță suficientă față de plante și orice echipament, astfel încât să nu se declanșeze accidental un incendiu. O altă alegere interesantă sunt lumânările de grădină cu trunchi. Acest produs natural va pune în valoare momentele petrecute în aer liber. Lumânarea arde ca o torță și poate fi folosită în orice perioadă a anului. Este perfectă ca decor pentru întâlnirile de vară la grătar sau pentru jocurile de iarnă în aer liber.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-13
Good and fast delivery
2024-05-01
Seriosi, produsele au fost ambalate adecvat.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel