HRĂNITORI ȘI CUTII DE CUIBURI

( numărul de produse: 28 )

CEL MAI BUN MOD DE A HRĂNI PĂSĂRILE - ALIMENTATORUL DE PĂSĂRI

 

Hrănitorile fac posibilă hrănirea păsărilor toamna și iarna și apar din ce în ce mai des în curțile din spate. Acestea sunt case sau cutii special construite, create cu gândul la prietenii noștri înaripați. Ele combină atât funcționalitatea, cât și designul estetic, ceea ce le face să fie un decor pentru grădină, balcon sau terasă.

 

Gama noastră de produse include diverse tipuri de hrănitori pentru păsări, precum și căsuțe pentru păsări și cutii de cuiburi din lemn, plastic sau metal, mai mari și mai mici și în diverse variante de culori. Astfel, este ușor să asortezi căsuța pentru păsări la designul grădinii tale. Căsuțele pentru păsări diferă, de asemenea, în ceea ce privește modul în care sunt montate - puteți alege o versiune pe picior, suspendată sau montată pe balustrada balconului, copac sau stâlp. În plus, cele mai multe dintre hrănitoarele noastre sunt deja oferite cu hrană pentru păsări inclusă.

 

DECOR FUNCȚIONAL ȘI ESTETIC PLĂCUT

 

Hrănitoarea pentru păsări este recomandată în special iubitorilor de animale. Cu ajutorul ei, puteți ajuta păsările în perioada grea a iernii. Este, de asemenea, un instrument educațional excelent pentru a-i învăța pe copii respectul față de mediu și față de animale încă de la o vârstă fragedă. Pentru copii, merită, de asemenea, să alegeți o hrănitoare care se asamblează singură - cei mici vor fi încântați să ajute la construirea căsuței pentru păsări. Păsările care o vor vizita mai târziu sunt un fel de atracție pentru fiecare copil, care va putea observa obiceiurile păsărilor și se va putea împărtăși cu natura.

 

Vizitele păsărilor pot aduce bucurie și adulților sau persoanelor în vârstă. Cine nu s-ar bucura de ciripitul vesel din fața ferestrei ca mulțumire pentru mâncarea gustoasă? Mai ales cei care dau dovadă de preocupare pentru mediul înconjurător vor fi încântați să achiziționeze o hrănitoare pentru păsări din lemn sau metal. Observarea păsărilor este un hobby interesant nu numai pentru cei mici și chiar și o mică hrănitoare vă permite să vă dezvoltați interesele ornitologice.

 

O hrănitoare pentru păsări este, de asemenea, plăcută din punct de vedere estetic, oferind un decor unic pentru orice grădină sau terasă. Se prezintă frumos și completează caracterul zonelor verzi. Hrănitorile din lemn vor arăta deosebit de bine pe balcoane și terase decorate în stil rustic.

 

Hrănitorile pentru vrăbii și alte păsări nu sunt doar elemente decorative ale grădinii, ci și case utile. Atunci când afară se face frig și hrana naturală a păsărilor este acoperită de un strat gros de zăpadă, păsările se pot refugia în cutie și se pot hrăni cu hrana oferită de oameni. Pe de altă parte, cutiile de cuiburi sunt destinate păsărilor în perioada în care acestea își fac cuiburile pentru ouă. Structurile de acest tip sunt deosebit de importante pentru speciile pe cale de dispariție și contribuie la protecția acestora. Cutiile de cuib sunt disponibile într-o varietate de culori și forme - de la cele mai simple la cele mai reprezentative. Fiecare dintre ele va fi cu siguranță un accesoriu decorativ pentru zonele amenajate ale casei și va face timpul petrecut în aer liber mai plăcut pentru păsările vizitatoare.

 

ALEGEREA ALIMENTATORULUI POTRIVIT

 

Vă întrebați cum să alegeți hrănitoarea sau cutia potrivită, astfel încât prietenii dvs. păsărilor să fie fericiți să zboare spre ea? Pentru a face acest lucru, trebuie să țineți cont în primul rând de nevoile păsărilor, care variază de la o specie la alta. Prin urmare, este recomandabil să observați în prealabil ce păsări trăiesc în zonă. Dacă acestea sunt mici, cum ar fi vrăbiuțele sau pițigoii menționați mai sus, este suficient să cumpărați un alimentator mic. În cazul gaițelor sau al ciocârlanilor, veți avea nevoie de un model mai mare. O hrănitoare mare are și avantajul că poate găzdui mai multe păsări deodată și niciuna dintre ele nu va avea probleme cu accesul la hrană.

 

Un aspect foarte important este baldachinul - fiecare hrănitor trebuie să aibă un baldachin pentru a proteja cerealele să nu se ude. Cerealele mucegăite pot afecta sănătatea păsărilor și le pot descuraja efectiv de la vizite viitoare.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
2024-05-01
Seriosi, produsele au fost ambalate adecvat.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel