ELEMENTE DECORATIVE PENTRU GRĂDINĂ

( numărul de produse: 58 )

Ornamentele de grădină sunt un plus de design excelent pentru a adăuga varietate spațiului din jurul casei. Unele dintre cele mai populare decorațiuni de grădină includ sculpturi, figuri de băț și pergole. Acestea pot fi realizate din beton, piatră, plastic, metal sau rășină. Decorațiunile de grădină sunt disponibile în multe mărimi, culori și forme, alegerea este foarte largă, astfel încât găsirea unei decorațiuni care să se potrivească grădinii dvs. nu ar trebui să fie dificilă.

 

Atunci când se planifică amplasarea decorațiunilor în grădină, trebuie să se ia în considerare mai întâi spațiul disponibil. Prea multe decorațiuni într-un spațiu mic vor da impresia unei grădini dezordonate, ceea ce nu este scopul când se decorează. În plus, este recomandabil să se adapteze dimensiunea decorului ales la vegetația din jur. În cazul arbuștilor sau al copacilor înalți, figurile la fel de înalte sunt ideale pentru a se evidenția subtil în mijlocul verdeață. În schimb, gardurile decorative joase vor arăta bine lângă straturile de flori. Plantele cățărătoare, cum ar fi iedera sau trandafirii, vor decora frumos pergolele din metal sau din lemn.

 

Să nu uităm că mobilierul de grădină este, de asemenea, un element decorativ. Un design interesant de bănci, mese sau foișoare din lemn sau metal adaugă farmec spațiului din jurul casei.

 

FIGURINE BĂTUTE

 

Gama variată de figurine de tip knock-in vă permite să vă aranjați grădina în diferite moduri. Gama include figurine de animale - o idee excelentă pentru cei care apreciază animalele sălbatice și care își găsesc liniștea într-o livadă luxuriantă. Căprioarele drăguțe se vor amesteca perfect între copacii de foioase și conifere. Iar pentru fanii animalelor de la fermă, seturile de figurine mici care înfățișează găini sau rațe sunt alegerea perfectă. Acest tip de decor este, de asemenea, ideal pentru decorarea unei zone agroturistice sau a unui han cu o atmosferă foarte familiară.

 

Anotimpurile se schimbă și la fel și împrejurimile din jurul casei. Odată cu venirea iernii, ați putea fi tentați să puneți deoparte figurinele de grădină care au fost expuse în sezoanele precedente și să alegeți decorațiuni într-o atmosferă festivă. Renul, omul de zăpadă sau Moș Crăciun - acestea sunt doar câteva dintre sugestiile pentru decorațiunile de Crăciun din grădină. În plus, ați putea fi tentați să le decorați cu lumini - efectul va fi cu siguranță uimitor.

 

DURABILITATEA ORNAMENTELOR DE GRĂDINĂ

 

Sculpturile și figurile de grădină sunt realizate din materiale durabile, care nu sunt deteriorate de intemperii. Nu își pierd culoarea sau forma timp de foarte mulți ani. Cu o întreținere adecvată, orice decorațiune de grădină își va păstra un aspect minunat. Tot ce trebuie să faceți este să o curățați din când în când de praf, nisip, noroi sau mușchi.

 

Ornamentele de culoare rugină sunt deosebit de rezistente și capătă un interes vizual suplimentar odată cu trecerea timpului. Acoperirea ornamentelor de grădină cu un strat gros de metal oxidat sub formă de rugină este un procedeu deliberat care le face să se integreze perfect în verdele florei din grădină. Tendința ornamentelor din metal a apărut pentru prima dată în urmă cu câțiva ani, la Târgul Chelsea. Acesta a fost preluat din arhitectura industrială de interior. Suprafețele de crom, ruginite sau lucioase, conferă caracter pergolelor, balustradelor sau doar figurinelor și sculpturilor.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 31 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel