cutii de grădină

( numărul de produse: 50 )

Cutiile de grădină spațioase sunt un accesoriu foarte funcțional pentru grădină, terasă sau balcon. Acestea pot fi folosite ca spațiu de depozitare pentru uneltele mici de grădină pe care este bine să le ai mereu la îndemână - de exemplu, stropitori, sape și lopeți, precum și lumânări pentru a crea o atmosferă uimitoare seara. De asemenea, acestea vor servi la fel de bine ca loc de depozitare a pernelor de grădină sau a păturilor. Acest lucru le va împiedica să se ude pe timp de ploaie sau să se ude în diminețile reci. Mai târziu, atunci când vă așezați cu cei dragi pentru o după-amiază sau o seară de relaxare în grădină, pur și simplu scoateți-le din cutie și aliniați-le pe mobilierul de relaxare în aer liber.

 

De obicei, acestea sunt amplasate în apropierea seturilor de relaxare, a piscinei, a foișorului sau a zonei de grătar. Atunci când organizați o reuniune cu prietenii, veți economisi mult timp dacă veți avea tacâmurile necesare sau lemnele de foc ascunse în cufăr - eliminând necesitatea de a merge la casă sau la magazie pentru a lua echipamentul necesar. Un cufăr de grădină mai mare poate servi, de asemenea, ca scaun suplimentar pentru două sau chiar trei persoane, în funcție de mărimea sa. Acest lucru ne permite să invităm mai multe persoane fără să ne facem griji că nu vom mai avea locuri pentru ele. Este, de asemenea, un bun spațiu de depozitare pentru băuturi sau gustări care ar trebui transportate în timpul unei întâlniri de familie.

 

LĂZI DE GRĂDINĂ CA ELEMENT DE DESIGN ESTETIC

 

Lăzile de grădină sunt fabricate din materiale durabile, rezistente la intemperii. Această soluție pe tot parcursul anului elimină problema depozitării tuturor obiectelor în casă și gestionează eficient spațiul din afara casei. Acestea au un aspect estetic plăcut, astfel încât nu desfigurează amenajarea terasei sau a balconului.

 

La vânzare sunt cutii din lemn sau din plastic care imită rattan sau doar lemn. O cutie din lemn arată frumos și este cu siguranță cea mai ecologică alegere. Dezavantajul, însă, este că, pentru a-l menține în stare bună, este necesară impregnarea anuală a lemnului, în special înainte de perioada de toamnă/iarnă și reîmprospătarea odată cu venirea primăverii. Pe de altă parte, cutiile fabricate din plastic se caracterizează printr-o rezistență mai mare la factorii externi, la deteriorările mecanice și la procesele de îmbătrânire. Produsele Technorattan au un aspect foarte natural și se potrivesc bine cu decorul grădinii. O gamă largă de versiuni de culori face ca cutia să se potrivească ușor cu arhitectura grădinii dumneavoastră.

 

CÂT DE ÎNCĂPĂTOARE ESTE O CUTIE DE GRĂDINĂ?

 

Atunci când vă decideți să cumpărați o ladă de grădină, pe lângă alegerea materialului din care este făcută, capacitatea acesteia este foarte importantă. Dimensiunea lăzii trebuie să fie adaptată la spațiul liber sau, mai mult, la spațiul limitat. În cazul în care lada va fi amplasată pe un balcon, probabil că nu ne vom putea permite toate dimensiunile.

 

În general, putem alege între cutii de 300 și chiar 1.000 de litri. Așadar, în funcție de spațiul disponibil, putem obține fie o ladă mai mică, care să conțină cele mai esențiale obiecte, fie un model mult mai mare, care să conțină și accesorii sau unelte mai mari. Portbagajele mari și robuste pot susține până la 300 kg - astfel încât pot servi cu ușurință drept scaune pentru 2-3 persoane. Caracteristicile suplimentare ale cufărului de grădină pot fi, de exemplu, roțile, care permit deplasarea cu ușurință, sau mânerele convenabile care permit deplasarea acestuia în absența roților. Unele dintre portbagaje au, de asemenea, o închidere cu lacăt sau un spătar gata făcut.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 99 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-02
ok
2024-08-26
Excelent.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel