marcarea clădirii

( numărul de produse: 73 )

DESEMNAREA PROPRIETĂȚII - UN ELEMENT OBLIGATORIU PENTRU FIECARE PROPRIETATE

 

Conform legii, marcarea casei este o obligație foarte importantă a proprietarului. Același lucru este valabil și în cazul clădirilor nerezidențiale - clădiri comerciale, spații comerciale etc. De îndată ce unei proprietăți i s-a atribuit un număr de casă, proprietarul acesteia trebuie să instaleze semnele relevante în termen de 30 de zile. Nerespectarea acestui lucru în perioada specificată constituie o infracțiune care se pedepsește cu amendă.

 

Marcajul casei poate fi instalat pe peretele frontal al clădirii, pe ușă, pe cutia poștală, pe poartă, pe portieră sau pe gard. Este important ca acesta să fie clar vizibil. Semnalizarea corespunzătoare a clădirii este deosebit de importantă în cazul în care este necesar să se apeleze la serviciile de urgență sau de aplicare a legii. Este, de asemenea, o informație valoroasă pentru poștaș sau curier și, în cele din urmă, pentru vizitatori.

 

Semnalizarea poate fi sub forma unor numere și litere montate separat sau a unor panouri întregi care includ și numele străzii sau al orașului. În cazul în care semnalizarea este plasată pe cutia poștală, este recomandabil să alegeți o opțiune mai mică. În cazul în care este montată pe o clădire, care se află întotdeauna mai departe sau mai departe de drum, ar trebui să se aleagă litere sau cifre semnificativ mai mari.

 

Este recomandabil să alegeți produse fabricate din materiale care sunt rezistente la factorii externi, inclusiv la umiditate și radiații UV. La urma urmei, este important să se mențină aspectul estetic al casei sau al spațiilor. Prin urmare, panourile pot fi realizate din tablă ciocănită (este important ca aceasta să fie bine protejată împotriva coroziunii), aluminiu sau plastic rezistent. Aceste materiale sunt foarte rezistente la condițiile meteorologice schimbătoare și vor dura mulți ani.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 99 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-08-25
A ajuns exact la timp. Produsele sunt foarte bune!
2024-08-18
Foarte bune
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel