GLISANTE

( numărul de produse: 153 )

GLISANTE CA PROTECȚIE SUPLIMENTARĂ

 

Glisierele fac posibilă securizarea ușilor din interior și oferă intimitate într-o cameră. Cândva erau folosite în mod obișnuit la toalete. Zăvoarele disponibile în comerț au un design plăcut din punct de vedere estetic și pot fi amplasate cu ușurință pe ușile de subsol, garaj, birou, dormitor sau magazin. Marele avantaj în acest caz este că nu există o cheie care să se piardă în apartament. În plus, instalarea glisorului este ușoară, iar componenta în sine este rezistentă la deteriorare.

 

Zăvoarele de ușă sunt elemente ireproșabile, care se disting prin construcția și asamblarea lor simplă. Ele sunt folosite atât în timpul decorării camerei, cât și în timpul renovării. Acestea pot fi utilizate pentru a bloca cu ușurință o foaie de ușă și pentru a preveni accesul neautorizat. Pe lângă zăvoarele pentru ușile de acasă, oferim și zăvoare pentru uși de garaj, uși de intrare și uși de exterior. Un zăvor de ușă de garaj se va dovedi util atunci când deschideți ușa pe timp de vânt puternic, blocând efectiv una dintre frunze. De asemenea, acestea reprezintă o modalitate bună de a securiza o pivniță sau o poartă de grădină. Zăvorul de ușă este adesea utilizat în spațiile comerciale sau în depozite.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel