pene de montaj

( numărul de produse: 8 )

Pene de montare pentru ferestre, uși și terase sunt un produs foarte utilizat în industria construcțiilor. Acestea sunt utilizate pentru nivelarea ramei ferestrelor și ușilor în timpul instalării acestora, la nivelarea panourilor de podea, a construcțiilor din lemn și a multor alte elemente. Calele din plastic sunt foarte ușor de utilizat și asigură o instalare solidă.

 

Pene pentru ferestre sunt utilizate pentru a poziționa și stabiliza fereastra în oblon. Pentru o instalare corectă, acestea nu trebuie să iasă în afară de fața cadrului și trebuie să fie instalate permanent - nu pot fi îndepărtate datorită rolului lor de a transfera sarcina și greutatea ferestrei către perete.

 

Pentru a regla cu succes terasa și a crea un sistem de susținere a acesteia se pot folosi pene din plastic. Proprietățile materialului și forma penei permit instalarea stabilă a ferestrelor, ușilor și a altor elemente care trebuie să fie nivelate sau decalate din cauza denivelărilor suprafeței pe care sunt instalate.

 

Plăcuțele de montare sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, rezistent la intemperii - inclusiv la temperaturi ridicate și scăzute. De asemenea, sunt foarte rezistente la deteriorări mecanice, la impacturi sau la sarcini grele. Datorită suprafeței de lucru zimțată și canelată a penei, este posibilă nivelarea corectă a cadrului ferestrei sau al ușii. Suprafața zimțată face posibilă conectarea penei și previne alunecarea acesteia una față de cealaltă și pe sol.

 

Siguranță, stabilitate și un finisaj perfect - acestea sunt caracteristicile care disting cuiele noastre de instalare. Acestea vor face ca proiectul dvs. să fie nu doar estetic, ci și solid și funcțional. Vedeți cu ochii voștri și alegeți cuiele de instalare care corespund așteptărilor dumneavoastră!

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 99 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Produse de calitate, livrare promptă!
2024-08-26
produse de calitate, ambalare excepțională. Recomand
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel