Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

BARE DE PROTECȚIE ȘI STOPURI

( numărul de produse: 56 )

Bare de protecție a ușilor sunt un element mic, dar foarte util pentru a crește confortul zilelor și pentru a avea grijă de estetica interiorului - în principal pereții, care ar putea fi deteriorate. Acestea sunt utilizate atât pentru ușile interioare, cât și pentru cele exterioare. Ușile fără parapete se pot trânti în cazul unor curenți de aer sau atunci când sunt deschise prea puternic, ceea ce poate provoca deteriorarea pereților. Montarea barei de protecție - cunoscută și sub numele de cronometru - un opritor de ușă care să împiedice mișcarea ușii și să blocheze contactul acesteia cu peretele este un mod simplu și eficient de a rezolva această problemă.

 

Stoppers este montat pe podea într-un loc în care nu doriți ca ușa să se deschidă. În gama magazinului pot fi găsite bare de protecție autoadezive, care trebuie doar lipite pe podea - cu avantajul suplimentar de a putea fi desprinse dacă este necesar și mutate în alt loc. Clasic reflectoare din metal și fontă. Acestea sunt cele mai durabile și pot lua orice formă. Barele de protecție din cauciuc, care sunt fixate pe podea cu un șurub sau cu un adeziv, sunt foarte populare. Alegerea cronometrelor este vastă, există ceva care să se potrivească tuturor, iar dacă optați pentru versiunea elegantă, aceasta va avea și o funcție decorativă.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel