cilindri de blocare fără buton

( numărul de produse: 48 )

Cilindrul de blocare este o parte fundamentală a foii exterioare, care permite ca ușa să fie blocată cu ușurință după ce se iese din casă. Ușile exterioare sunt prima barieră care trebuie depășită de către posibilii spărgători. De asemenea, acestea protejează casa sau apartamentul de vizitatorii nedoriți. Prin urmare, ușa din față trebuie să fie robustă și echipată cu un element de design robust, cum ar fi un cilindru de blocare. Această componentă este un mecanism simplu care permite ca ușa să fie blocată. Cilindrii de blocare variază în funcție de formă, dimensiuni și tipul de blocare. Fabricate din materiale de înaltă calitate, acestea se caracterizează prin durabilitate și funcționare fiabilă timp de mulți ani. Un cilindru de ușă cu un buton poate fi folosit și ca protecție suplimentară atunci când sunteți acasă. Este, de asemenea, o soluție bună pentru birou, dacă doriți să vă protejați mai bine spațiile și echipamentele și documentele din interior, astfel încât nicio persoană neautorizată să nu poată ajunge la ele.

 

CE AR TREBUI SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE ATUNCI CÂND CUMPĂRAȚI UN CILINDRU DE ÎNCUIETOARE?


Cilindrii de încuietori sunt foarte ușor de instalat și, de obicei, vin cu un set de chei. Acest lucru este convenabil, deoarece nu trebuie să pierdeți timp și bani pentru a face cilindri noi separat. Pentru a fi siguri de fiabilitatea cilindrului, ar trebui să acordați atenție, în timpul achiziției, dacă modelul ales are certificatele necesare. Cel mai important dintre acestea este cel de inviolabilitate - aceasta înseamnă că cilindrul ușii nu va fi distrus de un instrument simplu, cum ar fi un târnăcop. Un cilindru solid va avea, de asemenea, protecție împotriva găuririi - în acest caz, elementul de protecție este de obicei o placă foarte dură plasată în încuietoare, ceea ce face efectiv dificilă distrugerea mecanismului.

 

Un alt parametru important este lungimea cilindrului - niciun tip de încuietoare nu poate să depășească cu mai mult de trei milimetri placa de protecție. În caz contrar, va fi un obstacol mult mai ușor de depășit pentru un potențial spărgător, iar produsul nu-și va îndeplini în mod adecvat scopul. Cilindrii de încuietori sunt montați din fabrică pe multe uși exterioare, dar pot fi, de asemenea, montați independent pe orice foaie de intrare sau de ușă interioară.

 

Puteți găsi cilindri simetrici realizați din alamă, care se disting prin durabilitatea lor ridicată. Aceștia sunt ideali pentru ușile exterioare, deoarece sunt rezistenți la umiditate și nu vor ceda proceselor corozive. Inserțiile asimetrice realizate din nichel sunt la fel de populare și se disting, de asemenea, prin durabilitatea și rezistența lor la deteriorare. Pe lângă aspectele tehnice și de securitate, considerentele estetice sunt, desigur, de asemenea, importante. Cilindrul încuietorii ar trebui să se potrivească ușii și din acest punct de vedere. Cei mai populari în ceea ce privește culoarea sunt cilindrii din alamă sau crom - sunt foarte versatili și se vor potrivi cu orice cameră sau foaie de intrare.

 

Dacă cilindrul ușii urmează să fie fixat din interior, atunci puteți alege o variantă cu buton. În mod normal, cilindrii sunt cu cheie și acestea sunt cea mai comună alegere.

 

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Foarte calitative!
2024-09-15
Produse de top multumim
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel