UMERAȘE PENTRU MOBILĂ

( numărul de produse: 30 )

UMERAȘE PENTRU MOBILĂ - ELEMENTE ESENȚIALE DE MONTARE

 

Atunci când mobilați un apartament, este important să nu uitați elementele de asamblare extrem de importante care vor permite ca noul mobilier să fie fixat corect pe pereți. Mobilierul suspendat este o piesă foarte practică de design interior, mai ales în apartamentele mici, unde există o lipsă de spațiu de depozitare pentru obiecte. Acestea reprezintă o soluție utilizată în principal în bucătării, dar și din ce în ce mai mult în băi, dressinguri sau spații de depozitare și spălătorii. Acestea permit ca fiecare metru pătrat de spațiu să fie utilizat cât mai eficient posibil. Cu toate acestea, pentru a le instala, este necesar să umerașe pentru mobilăcu ajutorul căruia o piesă de mobilier va fi așezată în locul dorit.

 

Printre umerașe pentru mobilă există produse pentru rafturi ușoare, precum și dulapuri grele care trebuie să suporte o greutate mare. Cârlige din oțel pentru mobilier sunt foarte puternice și rezistente la sarcini grele - o garanție a unei fixări solide pentru o perioadă foarte lungă de timp. De asemenea, produsul poate fi achiziționat pentru a consolida vechile elemente de fixare din mobilierul existent. Selecția largă de forme și dimensiuni de umerașe permite ca acestea să fie perfect adaptate la tipul de mobilier.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel