ŞINELE DE SERTAR

( numărul de produse: 38 )

GHIDAJE PENTRU SISTEME DE SERTARE

 

Glisiere pentru sertare sunt o componentă importantă a unui sistem de sertare în mobilier. Culisele prost potrivite sau de calitate inferioară pot împiedica efectiv utilizarea sertarelor. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt responsabile pentru deschiderea și închiderea lor lină chiar și sub sarcini grele. Acestea sunt destinate să ofere confort fără a afecta negativ sertarul în sine. Se oferă spre vânzare șine cu role i bile. Ghidajele cu închidere automată au un mecanism de extragere care ghidează ușor sertarul chiar și fără a-l închide complet.

 

Ansamblu ghidaje este foarte simplu. Acest lucru se datorează materialelor de construcție ușoare. Oțelul inoxidabil face ca glisiera să fie robustă și rezistentă la deteriorări mecanice. Ghidajele sertarelor alunecă ușor și fără probleme și împiedică extinderea automată. Glisiere de sertare cu rulmenți cu bile sunt folosite la mobilierul de bucătărie și baie, precum și la birouri, dulapuri și comode.

 

Gama largă de dimensiuni înseamnă că nu este nicio problemă să potriviți glisierele cu mobilierul dumneavoastră.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel