materiale abrazive și de tăiere

( numărul de produse: 427 )

ARTICOLE ABRAZIVE ȘI DE TĂIERE

 

Articolele abrazive și de tăiere sunt utilizate în multe industrii, inclusiv în producție și construcții. Articole abrazive sunt utilizate pentru netezirea și tratarea suprafețelor, simplificând și accelerând considerabil munca și atingând standarde estetice ridicate. Articole de tăiere și permit tăierea simplă și precisă a oricărui material - chiar și a celor dure, cum ar fi metalul, oțelul inoxidabil, betonul, pavajul sau dalele.

 

Lucrările de caroserie și de vopsire necesită utilizarea de materiale specializate pentru a îndepărta straturile de strat transparent, vopseaua propriu-zisă sau întreaga peliculă de vopsea. Articolele abrazive sunt utilizate atât pentru lucrări mici, cât și pentru lucrări mai mari. Bureții de lustruit, tampoanele de șlefuit, hârtia abrazivă, discurile abrazive, discurile de șlefuit sau benzile sunt doar câteva dintre produsele utilizate pentru lucrări abrazive umede și uscate, fie manual, fie cu ajutorul unor mașini adecvate.

 

Lamele de ferăstrău și ferăstraiele disponibile la vânzare vor permite o muncă ușoară atunci când se lucrează cu lemn, metal, precum și cărămidă și piatră. La fel de bine se vor descurca și fișierele pentru metal și lemn, precum și foarfecile pentru tablă, burghiele, discurile și periile de mână, de disc și de șlefuit. Și nu uităm de topoare și pene utile.

IdoSell Trusted Reviews
4.57 / 5.00 130 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-24
Foarte mulțumiți!
2024-09-16
Foarte calitative!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel