Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

CILINDRI DE BLOCARE

( numărul de produse: 96 )

Cilindrul de blocare este o parte fundamentală a foii exterioare, care permite ca ușa să fie blocată cu ușurință după ce se iese din casă. Ușile exterioare sunt prima barieră pe care o depășesc eventualii spărgători. De asemenea, acestea protejează casa sau apartamentul de vizitatorii nedoriți. Prin urmare, ușa din față ar trebui să fie robustă și echipată cu un element de design robust, cum ar fi un cilindru de blocare. Această componentă este un mecanism simplu care permite blocarea ușii. Cilindrii de încuietoare variază în funcție de formă, dimensiuni și tipul de închidere. Fabricate din materiale de înaltă calitate, acestea se caracterizează prin durabilitate și funcționare fiabilă timp de mulți ani. Un cilindru de ușă cu buton poate fi, de asemenea, utilizat ca protecție suplimentară atunci când sunteți acasă. Este, de asemenea, o soluție bună pentru birou, dacă doriți să vă protejați mai bine spațiile și echipamentele și documentele din interior, astfel încât nicio persoană neautorizată să nu poată ajunge la ele.

 

CE AR TREBUI SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE ATUNCI CÂND CUMPĂRAȚI UN CILINDRU DE BLOCARE?

 

Cilindrii de încuietori sunt foarte ușor de instalat și, de obicei, vin cu un set de chei. Acest lucru este convenabil, pentru că nu trebuie să pierdeți timp și bani pentru a face cilindri noi separat. Pentru a fi siguri de fiabilitatea cilindrului, ar trebui să acordați atenție, în timpul achiziției, dacă modelul ales are certificatele necesare. Cea mai importantă dintre acestea este protecția împotriva falsificării, ceea ce înseamnă că cilindrul ușii nu va fi distrus de un simplu instrument, cum ar fi un târnăcop. Un cilindru solid va avea, de asemenea, protecție împotriva găuririi - în acest caz, elementul de protecție este, de obicei, o placă foarte dură plasată în încuietoare, ceea ce face dificilă distrugerea mecanismului.

 

Un alt parametru important este lungimea cilindrului - nici un tip de încuietoare nu poate depăși placa de protecție cu mai mult de trei milimetri. În caz contrar, va fi un obstacol mult mai ușor de depășit pentru un potențial spărgător, iar produsul nu-și va îndeplini în mod adecvat scopul. Cilindrii de încuietori sunt montați din fabrică pe multe uși exterioare, dar pot fi montați independent și pe orice ușă de intrare sau de interior.

 

Puteți găsi cilindri simetrici din alamă, care se disting prin durabilitatea lor ridicată. Acestea sunt ideale pentru ușile exterioare, deoarece sunt rezistente la umiditate și nu vor ceda în fața proceselor corozive. Inserțiile asimetrice realizate din nichel sunt la fel de populare și se disting, de asemenea, prin durabilitatea și rezistența la deteriorare. În plus față de aspectele tehnice și de securitate, considerentele estetice sunt, desigur, de asemenea importante. De asemenea, cilindrul încuietorii ar trebui să se potrivească cu ușa din acest punct de vedere. Cele mai populare în ceea ce privește culoarea sunt cilindrii din alamă sau crom - sunt foarte versatili și se potrivesc cu orice cameră sau foaie de intrare.

 

În cazul în care cilindrul ușii trebuie fixat din interior, se poate alege o variantă cu buton. În mod normal, cilindrii sunt cu cheie, acestea fiind cea mai frecventă alegere.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-05-02
Super. Livrare rapida. Produse conform asteptarilor
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel