copertine, paravane și saltele

( numărul de produse: 39 )

COVOARE ȘI HUSE PENTRU GARDURI - GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII

 

Mats i garduri de garduri sunt un accesoriu foarte practic pentru un balcon sau o terasă, precum și pentru grădinile mici din cartierele de locuințe. Primăvara și vara vă place să vă petreceți timpul liber în aer liber, relaxându-vă sau făcând grădinărit. Prin urmare, este recomandabil să aveți grijă de intimitatea dvs. și să vă separați de privirile vecinilor și trecătorilor cu următoarele covor de gard. Copertă dacă este amplasat pe un gard sau pe un balcon, vă va permite să vă relaxați liniștit și să vă bucurați de propriul spațiu privat netulburat.

 

Articolele de grădinărit de acest tip vor fi, de asemenea, utile pentru magaziile de grădină și gardurile din casele de familie. Acestea pot fi utilizate pentru a acoperi spațiile libere cu costuri reduse. Pe lângă funcția lor de a spori intimitatea și confortul, acestea au și alte roluri, în funcție de anotimp. Vara, de exemplu, acestea oferă protecție împotriva soarelui prea puternic, iar iarna împotriva zăpezii. Primăvara, la rândul lor, ajută la împiedicarea răspândirii semințelor și a polenului. Covor de balcon în funcție de material, se pot bucura de mulți ani. În funcție de preferințele personale, acesta poate fi, de asemenea, îndepărtat pe perioada iernii și depozitat în interior pentru a fi scos și atașat din nou la primăvară.

 

Gama largă de modele, culori și dimensiuni de covorașe vă permite să alegeți cel mai potrivit produs pentru nevoile dumneavoastră, indiferent cât de mare este suprafața care trebuie acoperită. Diferitele nuanțe de maro, gri sau verde mat asigură că produsul se va potrivi cu orice aranjament din jur. Materialul de construcție joacă, de asemenea, un rol important, nu numai pentru durabilitate, ci și pentru aspectul vizual al capac de grădină. Covorașele realizate din materiale pe bază de lemn vor da o atmosferă complet diferită de cele din plastic.

 

MATS NATURAL

 

Covorașe de balcon realizate din materiale naturale servesc nu numai ca o acoperire practică, ci și ca element decorativ. Iarbă care amintește de bambus sau tulpini de trestie arată extrem de impresionant și este un decor perfect pentru un balcon sau un foișor. Cu toate acestea, ele au o durată de viață limitată și sunt mai puțin capabile să reziste la scăderi semnificative de temperatură și la umiditate excesivă. Prin urmare, odată ce sezonul de vară s-a încheiat, este o idee bună să se ghemuiască și să se ascundă pentru a ierna condițiile meteorologice nefavorabile. Dacă sunteți pe cale să vă mutați sau doar intenționați să vă amenajați balconul după gustul dumneavoastră, o alegere bună de acoperire ar fi o soluție pe un an sub forma unui rogojini de balcon stucat. Este o alegere excelentă atunci când se caută o soluție rapidă pentru a îngrădi vederea altor persoane. Este, de asemenea, un bun scut împotriva frigului, făcând plăcută petrecerea timpului pe balcon sau pe terasă chiar și într-o zi cu vânt. Diferitele variante de mărime vor ușura lucrurile atunci când se potrivește produsul în spațiul dvs.

 

Acoperiș din răchită este mai durabil și mai rezistent. Fabricat din crengi de salcie fără coajă, este cel mai adesea disponibil în culoarea maro închis sau rugină. Disponibil pentru vânzare rogojini de răchită vă pot surprinde cu durabilitatea lor ridicată și cu o selecție foarte mare de dimensiuni. Un avantaj major al acestui material este că răchita nu se decolorează atunci când este expusă la lumina intensă a soarelui. De asemenea, nu este afectat de ploile abundente sau de vântul puternic. Se va potrivi perfect atât cu stilul modern, cât și cu cel clasic al casei. Gama de vânzări include atât covorașe joase de 80 cm înălțime, cât și covorașe mult mai mari de 150 cm. Prin urmare, alegerea produsului potrivit nu va fi o problemă.

 

Chiar și mai durabile sunt covorașele realizate din bambus i heather. Acestea sunt foarte durabile, ceea ce le face foarte populare. Acoperire gard din heather izolează spațiul interior în mod fiabil și arată foarte bine. În plus, oferă o bună protecție împotriva vântului și a prafului și, deși seamănă cu paiele în aparență, structura sa este mult mai densă. Bambusul, pe de altă parte, este considerat a fi cea mai durabilă materie primă naturală pentru covoare și huse. Poate apărea în culoarea naturală sau poate fi vopsit într-o culoare diferită. Covorașe din bambus sunt foarte rezistente la intemperii, dar prețul lor este, de asemenea, semnificativ mai mare decât al altor produse naturale. Aspectul natural al produsului va completa perfect atât spațiile exterioare amenajate clasic, cât și cele moderne.

 

COVORAȘE DIN PLASTIC

 

Covor de grădină din plastic este o alternativă la materialele naturale, cum ar fi popularul PVC și technorattan. Scuturi cu PVC au o structură omogenă care va ecrana bine balustrada balconului sau plasa gardului de trecători și vecini. Covorașe din ratan au o structură de tip împletitură. Densitatea mare a fibrelor protejează împotriva vântului, prafului, umezelii și ploii. Covoare de mascare pentru garduri sunt disponibile și în varianta mată simplă, disponibilă în mai multe culori. Produsele fabricate din plastic sunt o alegere bună atunci când materialele naturale nu răspund nevoilor de design.

IdoSell Trusted Reviews
4.57 / 5.00 130 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-24
Foarte mulțumiți!
2024-09-23
Ok
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel