accesorii pentru aragazuri și șeminee

( numărul de produse: 342 )

ACCESORII PENTRU ARAGAZURI ȘI ȘEMINEE

 

Încălzirea șemineului implică întreținerea, funcționarea și curățarea regulată a sistemului de coș de fum. Unele dintre accesoriile pentru coșul de fum nu numai că contribuie la buna funcționare a acestuia, dar și la creșterea eficienței încălzirii și oferă confort pentru utilizator. Oferta de vânzare include m.în. lemn de foc, seturi de coșuri de fum, carbonizatoare, curățători.

 

POMPIERI - împreună cu chibrituri lungi pentru o aprindere rapidă și comodă la aragaz sau în șemineu. Selecție mare aprindere vă permite să achiziționați cel mai potrivit produs pentru nevoile și așteptările dumneavoastră. Focul poate fi sub formă de cuburi, bucăți de lemn acoperite cu parafină sau vată de lemn organic. Acestea accelerează aprinderea șemineului și reziduurile lor sunt ușor de îndepărtat din șemineu.

 

 

ȘemineuCURAT - întreținerea și curățarea periodică a șemineului asigură o utilizare sigurăa acestuia. De asemenea, merită să vă faceți provizii de preparate sub formă de pliculețe sau tablete, și decupajecare împiedică acumularea de funingine. Dispozitivele de curățare a șemineului facilitează îndepărtarea unor cantități mari de funingine și alte reziduuri rezultate din arderea materialelor de încălzire. La fel de utile sunt și accesoriile practice jefuitoriselectori de coșuri de fum și curățători de coșuri de fum.

 

CURĂȚENIE ÎN JURUL ȘEMINEULUI - pentru ca spațiul din jurul șemineului să fie sigur, împrejurimile trebuie să fie organizate corespunzător. Merită să ajungeți la accesorii cum ar fi foaie de coptcare vor proteja podeaua de scântei, precum și coșuri de lemn și tăvi de poker. Aceste produse sunt realizate într-o varietate de stiluri, astfel încât să se potrivească atât cu amenajările tradiționale, cât și cu cele mai moderne din camera de zi sau sufragerie. Acestea fac posibilă menținerea curată a zonei din jurul șemineului.

 

ÎNTREȚINERE ȘEMINEU - este necesară întreținerea periodică a coșului de fum. Ofertele de vânzare includ articole pentru reparații de șemineu "do-it-yourself", precum și servicii profesionale. În plus față de produsele și instrumentele de curățare, sunt disponibile și următoarele cabluri de izolație și kituri de reparații.

 

ACCESORII PENTRU ȘEMINEU - în plus față de îngrijirea șemineului din interior, este la fel de necesar să se îngrijească de coșul de fum pe acoperișul casei. În acest scop, este necesar să se achiziționeze agenții și instrumentele de curățare adecvate - perii de coș de fum, bile de coș de fum și produse chimice.

IdoSell Trusted Reviews
4.57 / 5.00 130 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-17
Ok!
2024-09-14
Totul a fost perfect!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel