CHEILE

( numărul de produse: 18 )

CHEI - UNELTELE DE BAZĂ ALE ATELIERULUI

 

Chei sunt instrumente fără de care orice atelier ar fi inutil. Căci fără ele nu se poate face nicio reparație. Există o gamă largă de tipuri de chei la vânzare, care sunt construite în așa fel încât să facă posibilă accesarea chiar și a celor mai ascunse șuruburi.

 

Cele mai clasice sunt chei platpentru slăbirea șuruburilor cu cap hexagonal. Acestea sunt disponibile în mai multe dimensiuni diferite, dar de departe cele mai necesare chei pentru utilizare sunt de dimensiuni 8, 10 și 13. Aceste tipuri de chei sunt față-verso și există dimensiuni similare la capetele lor, de exemplu 8 și 9. Unul dintre soiurile lor este chei plat-plasăavând o cheie pe o parte și o cheie inelară pe cealaltă parte, ambele de aceeași mărime. Datorită vârfului cu 12 vârfuri, aproape orice șurub poate fi deșurubat fără a-l deteriora.

 

Chei cu cheie cu soclu (cunoscute și sub numele de chei cu inel și soclu) au vârfuri interschimbabile pentru slăbirea șuruburilor, care sunt montate pe un buton special. Mânerul unor astfel de chei poate fi drept sau curbat, iar mânerul cu un clichet care alunecă independent de bitul înlocuibil, permițând îndepărtarea rapidă a șuruburilor. Există, de asemenea, chei de torsiune disponibile pe piață, care permit chiar și celor care nu au multă forță să slăbească șuruburile strânse.

 

Cheile foarte populare sunt imbus. Cele în formă de litera L apar atunci când doar un singur capăt este folosit pentru slăbirea și strângerea șuruburilor. Există, de asemenea, chei Allen în formă de Z, în care ambele capete sunt utilizate pentru deșurubare și au dimensiuni diferite. Sfat imbus are o formă hexagonală și se introduce într-un șurub de aceeași dimensiune.

 

În special pentru sectorul automobilelor chei cu cârlig. Maxilarul lor superior este mobil și se termină cu un cârlig. Falca zimțată oferă posibilitatea de a slăbi șuruburile cu capete rotunjite care nu ar fi prinse cu o cheie normală.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel