UNELTE DE LĂCĂTUȘERIE ȘI AUTO

( numărul de produse: 203 )

INSTRUMENTE DE LĂCĂTUȘERIE

 

Uneltele de lăcătușerie fac posibilă construirea de structuri din oțel, cum ar fi porți și garduri, și sunt, de asemenea, utile pentru repararea echipamentelor utilitare (porți, balamale sau încuietori). Lăcătușii folosesc atât unelte manuale (de mână), cât și unelte electrice, alimentate cu energie electrică.

 

UNELTE PENTRU AUTOMOBILE

 

Atunci când se călătorește cu mașina, diverse accesorii auto pot fi adesea utile. Acestea au rolul de a face condusul mai plăcut și mai ușor. Acestea fac posibilă nu numai extinderea funcționalității unei mașini, ci și asigurarea confortului și siguranței pasagerilor.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel