Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

ARTICOLE DE SIGURANȚĂ ȘI SĂNĂTATE

( numărul de produse: 23 )

Articolele de sănătate și siguranță sunt o piesă esențială de echipament pentru orice companie - indiferent de profilul său de activitate. Fie că este vorba de servicii, comerț sau producție, accesoriile potrivite pentru sănătate și siguranță trebuie să fie prezente peste tot, împreună cu respectarea normelor și formarea angajaților.

 

Este vorba de un grup de produse menite să garanteze siguranța persoanelor angajate pe tot parcursul orelor petrecute la locul de muncă. Prin respectarea normelor de sănătate și siguranță, angajații evită stresul suplimentar în timpul sarcinilor de serviciu, iar riscul de rănire sau de traumă este redus la minimum.

 

Articolele de sănătate și siguranță contribuie la protejarea lucrătorului împotriva rănilor sau bolilor. De asemenea, acestea oferă protecție împotriva absenței angajaților. În unitățile de producție, pot exista factori nocivi care provoacă îmbolnăviri. Este în interesul atât al angajatului, cât și al angajatorului, să asigure cele mai bune condiții de lucru posibile, având grijă să reducă sau să elimine cât mai mulți factori nocivi posibil. Cu un echipament adecvat, angajații rămân în stare bună, iar activitatea poate continua fără obstacole.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel