Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

PRODUSE ELECTRICE

( numărul de produse: 111 )

Bunurile electrice acoperă o gamă largă de produse care servesc, printre altele, la generarea, transformarea sau transmiterea de energie electrică. Bunurile electrice sunt definite ca fiind toate articolele utilizate în industrie sau în instalații private care implică electricitate.

 

Gama de produse aflate la vânzare include articole populare care vor facilita instalarea instalațiilor electrice și vor ajuta la organizarea celor existente într-un mod convenabil pentru utilizare. Unele dintre accesorii vă vor permite să evitați forjarea pereților sau montarea de noi prize electrice. Separatoarele, teurile, prizele și ștecherii sunt articole practice care fac parte integrantă din multe instalații electrice din case, birouri, spații comerciale, fabrici și multe alte clădiri. Acestea ne permit să gestionăm cu înțelepciune cablurile și firele prezente în spațiile noastre și ne permit să folosim confortabil aparatele electrice.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-01-24
Ok
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel