RĂSADURI ȘI SERE

( numărul de produse: 35 )

Odată cu sosirea primăverii, ne angajăm cu nerăbdare în grădină și în munca de cultivare a casei. Fie că aveți o casă sau un apartament cu grădină, fie că locuiți într-un bloc de locuințe și aveți doar un balcon, cultivarea propriilor plante este posibilă peste tot! Este nevoie doar de uneltele potrivite și de dorința de a planta singur flori frumoase sau legume și ierburi aromatice, pe care le puteți folosi apoi la gătit.

 

Cel mai important aspect al unei creșteri adecvate a plantelor este de a asigura în primul rând condițiile potrivite pentru creștere și dezvoltare. Dacă sunteți deja implicat în cultivarea plantelor, bine știți cât de important este să aveți accesorii de grădinărit care nu numai că vă ușurează munca, dar și accelerează ciclul de dezvoltare a unei anumite semințe. În oferta noastră de vânzare am pregătit produse care să satisfacă atât grădinarii amatori, cât și profesioniștii, printre care accesorii pentru semănat util într-o seră, casă, solar sau apartament mic.

 

CARE SUNT AVANTAJELE ACCESORIILOR DE ÎNSĂMÂNȚARE ȘI PE CARE SĂ LE ALEGEȚI?

 

Accesorii pentru însămânțarea plantelor reprezintă un ajutor neprețuit atât pentru grădinarii experimentați, cât și pentru cei începători. Astfel de produse includ m.în. vase de germinare, mini-sere sau paturi de semințe.

 

Mini seră este un produs de mici dimensiuni, în care semințele pot fi semănate și plantele pot fi cultivate în prealabil sau, în cazul plantelor mici, întreaga cultură poate fi cultivată într-o mini-seră. Mulțumiri pentru geamuri semințele să primească în permanență lumină solară și o umiditate corespunzătoare. Seră de casă permite cultivarea simultană a mai multor specii de plante, care pot fi transplantate apoi în grădina de zarzavaturi sau în ghivece.

 

Echipamentul mini-serrei include ghivece de semințecare sunt disponibile pentru vânzare individual sau ca set de câteva zeci de piese. Acestea pot fi din plastic sau turbă și pot fi de formă dreptunghiulară sau rotundă. O alegere bună ar fi ghivece de turbăpentru a contribui la îmbogățirea solului cu micro și macroelemente esențiale, cu ușurință și fără efort. Acestea sunt degradate, îmbogățind astfel solul pentru culturi. Containerele organice asigură o mai bună circulație a aerului în sol și condiții excelente pentru creștere. Următoarele vor funcționa foarte bine în acest rol discuri de turbă, care servesc, de asemenea, la fertilizarea solului și oferă cel mai bun substrat posibil pentru plante și rădăcinile acestora.

 

Un alt accesoriu de însămânțare este germinator. Transparent vas de germinare se asigură că semințele de germeni au acces adecvat la lumina soarelui, că umiditatea din interiorul produsului este menținută la un nivel adecvat și că excesul de umiditate este îndepărtat în mod regulat. Germenii gustoși sunt îmbogățirea perfectă pentru dieta zilnică și completarea unui stil de viață sănătos. Germenii cresc foarte repede, așa că în doar câteva zile puteți folosi germenii pe care i-ați cultivat în mesele dumneavoastră - în sandvișuri, brânză de vaci, salate și alte mâncăruri. Disponibil pentru vânzare germinatori variază în funcție de dimensiuni, de la cele mici, pe care le puteți încadra cu ușurință chiar dacă nu aveți mult spațiu liber, până la produsele mari, cu mai multe niveluri, care vă permit să cultivați mai multe tipuri de germeni în același timp.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel