FURCI

( numărul de produse: 25 )

Furci fac parte din grupul unelte cu coadă și sunt folosite în grădină, în solarii și mai ales la fermă. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de lucrări de curățare - ridicarea, colectarea și răsturnarea fânului sau a diferitelor deșeuri. Acestea sunt ideale pentru a săpa compostul, astfel încât acesta să fie bine amestecat și să se dezvolte corespunzător.

 

Prin intermediul furca solul poate fi, de asemenea, afânat, iar unele culturi pot fi încărcate în roabe sau într-o căruță de livrare. Unele modele de furci au o furcă tradițională mâner din lemnîn timp ce alții au un mâner cu plastic sau fibră de sticlă, ceea ce face furca mai ușoară și mai confortabilă. Furculițele diferă în primul rând prin numărul și mărimea dinților. Pentru lucrările obișnuite de grădină, cel mai bine este să alegeți modele mici cu trei sau patru dinți. Pentru lucrări mai mari în grădină și pe câmp, o furculiță de fermă mai mare (cunoscută sub numele de furcă americană), care are dinți lungi și spațiați pe scară largă, va fi mult mai bună.

 

Datorită designului lor, furca este mai ușor de înfipt în pământ decât, de exemplu, o lopată, iar lucrul cu ele nu este la fel de obositor. Datorită dinților lor, furcile sunt potrivite în special pentru a fi utilizate în zonele cu vegetație abundentă. Marele lor avantaj este că sunt un instrument multifuncțional: sunt folosite pentru săpat, pentru a sparge bulgării de pământ, pentru a prelucra compostul, pentru a sparge fânul, precum și pentru a întoarce iarba tăiată sau frunzele căzute. De asemenea, acestea vor funcționa bine pentru aerarea și afânarea solului, precum și pentru erbicidarea și împrăștierea gunoiului de grajd. În funcție de destinația lor, vârfurile furcii pot fi ascuțite și subțiri sau groase.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel