Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

SUPORTURI ȘI CONECTORI PENTRU LEMN

( numărul de produse: 486 )

Dacă realizați structuri din lemn sau sunteți la început de drum în acest tip de activitate, verificați în primul rând de ce anume aveți nevoie pentru a realiza activitățile planificate. Dacă construiți o structură din lemn, veți avea nevoie nu numai de scânduri și de cherestea încovoiată, ci și de îmbinări de tâmplărie adecvate, console unghiulare, suporturi pentru grinzi sau stâlpi.

Îmbinarea componentelor din lemn fără a folosi cuie sau șuruburi necesită experiență și multe cunoștințe. Nu orice expert este capabil să realizeze astfel de conexiuni, motiv pentru care pentru structurile din lemn se folosesc adesea elemente de legătură din oțel galvanizat.

Astfel de elemente de legătură pentru lemn sunt robuste și mult mai simplu de aplicat. Ele sunt ușor de găsit, cu multe dimensiuni din care puteți alege. Conectorii selectați corect fac posibilă construirea unui foișor, a unei verande, a unui carport sau chiar a unui gard din lemn. Aceste construcții, realizate solid, vor servi ulterior mulți ani.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel