echipamente de grădină

( numărul de produse: 358 )

O grădină nu înseamnă doar flori, arbori și arbuști. Este, de asemenea, un loc pentru relaxare și activități. Pentru a face din ea un loc plăcut în care să petreceți timp, este important să o dotați cu mobilierul potrivit - atât decorativ, cât și practic.

 

Serile călduroase de vară, verdeața din jur și timpul pentru a-ți trage sufletul sunt momente neprețuite pe care toată lumea le apreciază. Nu este nevoie de prea mult pentru a crea un colț plăcut de relaxare în curtea dvs. din spate:

 

Asigurați-vă un spațiu ferit de privirile vecinilor - În acest scop, capacele de gard și covoarele sunt perfecte. Realizate din diverse materiale și într-o gamă largă de culori, acestea arată foarte bine în juxtapunere cu verdele copacilor și florile în creștere. Prin instalarea unui covoraș pe gard, sunteți sigur că trecătorii sau vecinii nu se vor uita în spațiul dumneavoastră. Acest lucru vă oferă un sentiment de confort și intimitate pe parcela de teren pe care o locuiți.


Pregătiți o zonă de luat masa în aer liber - Cine dintre noi nu se bucură de grătarele din timpul verii și de întâlnirile de seară cu prietenii în aer liber. Dotați-vă grădina cu un grătar și toate accesoriile necesare, iar zilele călduroase de vară vor fi și mai plăcute cu mâncare delicioasă.


Nu uitați de elementele decorative și de iluminat - Decorarea grădinii poate fi la fel de distractivă ca și amenajarea interiorului casei sau apartamentului dumneavoastră. Ghivecele de plante interesante, figurinele cu sâmburi sau pergolele cu plante frumoase, toate vor adăuga caracter spațiului din jurul casei. Nu trebuie uitat nici iluminatul potrivit. Lămpile de grădină, ghirlandele sau torțele adaugă o atmosferă specială în timpul serilor petrecute afară.


Aveți grijă de prietenii voștri înaripați - Dacă aveți mulți copaci în grădină, cu siguranță veți auzi dimineața trezitul primitor al păsărilor. La fel, seara, micii prieteni înaripați sunt fericiți să își ia rămas bun de la zi. Merită să vă asigurați că acestea sunt vizitatori permanenți pe proprietatea dumneavoastră. Păsările vor aprecia cu siguranță cutiile de cuib primăvara și vara și hrănitoarele toamna și iarna. Cutiile realizate estetic sunt, de asemenea, un decor suplimentar pentru grădină.

IdoSell Trusted Reviews
4.57 / 5.00 130 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-25
Profesioniști Produs conform descrierii. Livrare mai rapidă decât estimata
2024-09-16
Foarte calitative!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel