roți pentru porți

( numărul de produse: 40 )

Cărucioarele pentru porți glisante sunt fabricate din oțel durabil de cea mai bună calitate, care este rezistent la influențele externe, cum ar fi înghețul, ploaia, temperaturile ridicate și radiațiile UV. Acestea sunt rezistente la rugină și prezintă o rezistență ridicată la sarcini și deteriorări mecanice.

 

Disponibile în mai multe variante și dimensiuni, acestea vă permit să potriviți perfect produsul cu poarta dumneavoastră. În funcție de model, rolele atașate sunt fabricate din metal sau din plastic. Oferim seturi de cărucioare cu 2, 3 și 5 role.

 

Rolele fabricate din oțel sunt mai rezistente la sarcini grele - unele garantează rezistența ușilor cu o greutate de până la 700 kg. Rolele din plastic, pe de altă parte, reduc semnificativ zgomotul generat la deplasarea ușii, crescând astfel confortul ambiental.

 

Vă invităm să aruncați o privire la gama noastră de cărucioare pentru porți culisante și să vă ușurați sarcinile zilnice legate de deschiderea și închiderea porții. Suntem siguri că produsele noastre vă vor satisface așteptările din toate punctele de vedere.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 99 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-02
ok
2024-08-18
Foarte bune
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel