Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

HOL ȘI DRESSING

( numărul de produse: 107 )

La ușa de la intrare a casei sau a apartamentului dvs. există de obicei un cuier unde vă puteți pune hainele de exterior. În funcție de dimensiunea holului, acesta poate fi dotat cu un dulap cu ușă glisantă sau cu un cuier mai mare sau mai mic, fie că este vorba de un cuier suspendat sau de unul independent.

Alegerea este cu adevărat mare și depinde de noi cum ne folosim spațiul de la intrarea în casă. Acestea pot fi umerașe mici, simple (ideale și pentru chei), umerașe mai mari, duble și triple sau, în varianta cu dulap, umerașe extensibile. Toate acestea își vor face perfect treaba.

Un alt accesoriu util sunt suporturile pentru umbrele, utile mai ales în sezonul ploios de toamnă. Acestea vor arăta foarte bine nu doar acasă, ci și la birou sau în spațiile comerciale și vor completa spațiul într-un mod interesant.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel