MARKERI

( numărul de produse: 13 )

Markere permanente sunt instrumente de scris care pot fi folosite pe aproape orice suprafață. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și grosimi ale vârfurilor, permițându-vă să alegeți markerul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. În plus față de faptul că vârfurile pot varia în grosime, acestea vin și în două variante - un vârf bizotat și un vârf rotund.

 

Principala diferență față de markerele tradiționale este că cerneala lor este deosebit de durabilă. Este produsă pe bază de alcool sau de un solvent alcoolic, al cărui scop este de a fixa plăcerea, ca urmare a faptului că, odată transferată pe suprafață, cerneala este rezistentă la spălare. Marker permanent funcționează bine pe aproape orice suprafață, dar funcționează cel mai bine pe lemn, plastic și sticlă. Deoarece mirosul emanat la utilizarea markerilor este foarte intens și iritant, utilizarea lor nu este recomandată copiilor sau persoanelor predispuse la alergii.

 

INDICATOARE DE CONSTRUCȚIE

 

Marcaje de construcție sunt instrumente de marcare durabile. Acestea sunt în mare parte lavabile și, prin urmare, sunt potrivite și pentru zonele expuse la contactul direct cu apa. Acest lucru le face un accesoriu indispensabil la înlocuirea instalațiilor sanitare și electrice sau atunci când doriți să marcați locul unde va fi agățat un dulap sau un raft. Sunt disponibile la vânzare atât markere negre, cât și colorate, astfel încât să puteți alege varianta potrivită pentru nevoile dvs. Pe lângă culoare, acestea variază și în grosime - sunt fie markere groase, fie markere subțiri pentru scris.

 

Markerele sunt mai bune decât creta sau creionul atunci când vine vorba de a lăsa un semn permanent pe o suprafață. La urma urmei, creionul și creionul sunt ușor de îndepărtat chiar și din greșeală. Marcaj de construcție pentru marcarea marginilor betonului, a tablei de metal sau a altor materiale care urmează să fie tăiate sau prelucrate. Dintre markere, puteți alege între versiunile șterse sau lavabile.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-01-24
Ok
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel