STANDURI DE FLORI

( numărul de produse: 14 )

Un pat de flori este decorul perfect pentru a expune în mod atractiv florile acasă, pe o terasă sau balcon, sau în grădină. Este recomandabil să o asortați la designul interior și, în cazul jardinierelor de exterior, la stilul grădinii sau al terasei.

 

Atunci când alegeți un pat de flori, merită să luați în considerare nu numai forma și culoarea acestuia, ci și materialul din care este confecționat. Paturile de flori din plastic sunt cea mai ieftină opțiune - sunt ușoare și sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Adesea, acestea arată ca și cum ar fi fost fabricate dintr-un alt material decât plasticul. Aceasta este o alegere excelentă pentru persoanele cărora le place să își rearanjeze frecvent spațiile.

 

O altă opțiune este un pat de flori din metal, al cărui avantaj incontestabil poate fi forma sa foarte interesantă. Este foarte stabil și va fi perfect pentru decorarea unei terase sau a unui balcon. Metalul robust nu va fi deteriorat de intemperii, iar acest tip de pat de flori va rezista mulți ani.

 

Paturile de flori din lemn sunt, de asemenea, o alegere foarte populară. Acestea vin în multe forme și dimensiuni diferite și sunt adesea mici opere de artă. Un pat de flori din lemn se potrivește bine cu verdele florilor așezate în el și se integrează perfect în orice interior.

 

Indiferent de materialul pentru care este ales patul de flori, este de asemenea important să se ia în considerare ce tip va funcționa cel mai bine în locația vizată. Paturile de flori suspendate pe perete sunt ideale pentru încăperile în care nu există mult spațiu pe podea, dar există spațiu liber pe pereți. O florărie montată pe perete arată frumos în camera de zi, în birou sau în atriumul casei.

 

O a doua opțiune care va economisi mult spațiu pe podea sunt florăriile suspendate, pentru care aveți nevoie doar de un cârlig sau chiar de o tijă de perdele pentru a le atașa. O florărie suspendată arată frumos și aduce luminozitate unei încăperi. Cu toate acestea, este important de reținut că este o structură mobilă - așa că nu trebuie să se afle într-un loc în care ar putea fi pusă accidental în mișcare. Acest lucru ar costa ceva curățenie și un ghiveci de flori spart.

 

În cele din urmă, există o gamă imensă de straturi de flori independente din care puteți alege. Acestea pot fi paturi de flori individuale cu diferite configurații, număr de rafturi și dimensiuni, precum și paturi de flori mari, din mai multe piese, care creează o compoziție coerentă. Un pat de flori pe podea va arăta foarte bine în camera de zi, în bucătărie, precum și la intrarea în casă sau pe terasă.

 

Oferim o varietate de tipuri diferite de paturi de flori, realizate din materiale robuste și cu atenție la detalii - toate pentru a spori frumusețea plantelor și a interioarelor dumneavoastră. Nu așteptați și alegeți astăzi patul de flori perfect pentru casa dumneavoastră!

IdoSell Trusted Reviews
4.46 / 5.00 52 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
2024-03-30
Seriozitate maxima
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel