ALTE ECHIPAMENTE DE UZ CASNIC

( numărul de produse: 8 )

TERMOMETRE

 

Termometrul de exterior este un dispozitiv foarte simplu. Acesta indică temperatura exterioară și are un aspect estetic plăcut. Un termometru de cameră, pe de altă parte, indică temperatura din interiorul unei clădiri.

 

Termometrul rotund, cu forma sa tubulară, este ideal pentru utilizarea în exterior și înlocuiește termometrele periculoase cu mercur. În locul mercurului, pentru a indica temperatura se folosește un lichid special, care reacționează la temperatură. Acesta poate fi montat direct la fereastra din bucătărie sau în orice altă încăpere unde ne va fi convenabil să verificăm citirile sale. Designul său estetic și minimalist înseamnă că se va potrivi bine chiar și cu balcoanele sau terasele amenajate.

 

Pe de altă parte, pentru măsurători în casă, există termometre de cameră care pot fi de obicei agățate pe perete. Este indicat să alegeți un model din lemn sau unul cu un aspect mai modern - în acest fel, pe lângă faptul că va fi un accesoriu funcțional, va avea și un rol decorativ. Atunci când căutați un dispozitiv de măsurare mai avansat, merită să acordați atenție așa-numitelor stații meteo, care nu numai că vă spun cât de cald este în apartament, dar prezintă și condițiile de afară. Acest tip de termometru electronic poate fi folosit și ca un cronometru, afișând data și ora. Acestea sunt dispozitive moderne care, de cele mai multe ori, arată foarte estetic și pot fi plasate pe pervazul ferestrei sau pe un dulap.

 

Cântarele de bucătărie mecanice sunt ieftine și simple ca design și au o precizie de măsurare de până la 20 g. Acest tip de cântar, cu designul său interesant, poate fi un decor original pentru o bucătărie decorată în stil retro.
Cântarele electronice de bucătărie se disting prin măsurarea lor foarte precisă, chiar și până la 1-2 g, care este afișată pe ecran. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și modele interesante - astfel încât se potrivesc perfect în interioarele contemporane ale bucătăriilor.
Cântarul de bucătărie are o suprafață plană pe care se pot așeza produsele ce urmează a fi măsurate sau un loc pentru a așeza un bol. Bolul ușurează mult procesul de cântărire, în special în cazul produselor vrac. De obicei, sunt transparente sau au o cupă de măsurare. În mod ideal, acestea ar trebui să fie detașabile, ceea ce facilitează rearanjarea produselor care urmează să fie cântărite și păstrarea bolului curat.

 

LIGHTERS

 

O brichetă nu este utilă doar pentru persoanele care fumează țigări, ci este, de asemenea, un instrument util în utilizarea zilnică și adesea înlocuiește bricheta. Pe lângă aceasta, poate fi folosită pentru a aprinde grătare, șeminee, lumânări și candele. Există o gamă imensă de brichete la vânzare, de la brichete tradiționale la versiuni luxoase și decorative.

 

Bricheta cu gaz ? cea mai populară versiune de brichetă. Unele modele pot fi reumplute cu gaz din conservă. Aprinderea în brichetă are loc la apăsarea butonului, care creează o scânteie atunci când este apăsat. Aceste brichete au, de obicei, o opțiune de reglare a flăcării, mai rar o funcție de siguranță pentru a preveni aprinderea accidentală.

 

Brichetă cu benzină ? Un tip de brichetă la fel de popular. Aceasta are un design special care conține un rezervor de benzină cu un fitil. Un mecanism format dintr-o piatră și o cremene aprinde fitilul atunci când degetul rotește cercul aspru caracteristic și are loc aprinderea.

Brichetă USB ? cunoscută și sub denumirea de brichetă cu plasmă. Se caracterizează printr-un design și o construcție complet diferită față de o brichetă cu gaz sau cu benzină. Aprinderea este produsă prin utilizarea unor electrozi speciali cu puterea corespunzătoare - aceștia permit incendierea oricărui material. Acest tip de brichetă se încarcă prin intermediul unui cablu cu intrare USB, care se potrivește aproape oricărui tip de încărcător sau laptop.
O brichetă poate fi un cadou excelent - și nu doar pentru un fumător. Este utilă în multe situații diferite și, prin urmare, este un gadget universal. Fiecare model are un design diferit, iar unele piese de lux au decorațiuni cu adevărat unice. Pe lângă brichetele cu stil de bun gust, puteți cumpăra și versiuni pline de umor - cu imprimeuri amuzante, cu o formă deosebită sau puteți opta pentru opțiunea unei gravuri personalizate.

BRICHETE CU GAZ

Pentru a nu fi nevoiți să cumpărați o brichetă nouă de fiecare dată când cea veche se termină, merită să cumpărați gaz pentru brichete. Un mic recipient cu o supapă de aerosoli vă va permite să reumpleți gazul din brichetă. Setul de gaz include, de asemenea, diverse vârfuri pentru a se potrivi modelelor populare de brichete. Gazul de brichetă este conținut într-un recipient metalic sigilat, ceea ce garantează durabilitatea și siguranța. Gazul va rezista cu ușurință pentru mai multe reumpleri, iar fiecare recipient vine, de asemenea, cu instrucțiuni clare de utilizare.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-13
Good and fast delivery
2024-06-18
Gestionarea comenzii a fost perfecta. Permanent am fost informat despre traseul bunurilor achiziționate.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel