PULVERIZATOARE

( numărul de produse: 3 )

Un pulverizator de grădină este un dispozitiv care acționează ca un ajutor pentru a proteja plantele de dăunători. Sarcina sa este de a distribui produse de protecție a plantelor peste culturile din grădină, care le protejează de insecte dăunătoare și de paraziți și, în cazul îngrășămintelor lichide, asigură o creștere mai bună. Există pulverizatoare la vânzare în mai multe tipuri. Tipul de bază este reprezentat de modelele manuale, care se caracterizează prin dimensiuni mici, capacitate mică, dar și prin confortul mare de utilizare. Aceste tipuri de pulverizatoare sunt ideale pentru grădinile mici sau pentru plantele în ghiveci. Acestea se acționează cu o singură mână și permit pulverizarea unei suprafețe mici o singură dată.

 

Pulverizatoarele de umăr au o capacitate mai mare decât cele de mână și sunt ideale pentru fertilizarea straturilor de flori, a gazonului și a culturilor. Capacitatea acestora este de obicei cuprinsă între 3 și 12 litri. În timpul utilizării, acestea sunt purtate pe un braț și sunt manevrate cu cealaltă mână. Pulverizatorul de umăr este un model de presiune, la fel ca și modelul cu cărucior, care are un scop mai profesional. Este utilizat pentru lucrări avansate pe suprafețe mari, cum ar fi parcurile publice sau gazonul. Capacitatea lor este considerabil mai mare, variind de la 60 la chiar 90 de litri. Pulverizatorul cu cărucior poate fi disponibil în versiune manuală și electrică. Un dispozitiv interesant este pulverizatorul cu rucsac, care se poartă pe spate pentru a crește confortul în timpul pulverizării. Capacitatea pulverizatorului cu rucsac este cuprinsă între 12 și 20 de litri. Acestea sunt disponibile sub formă de model portabil, model cu motor cu combustie sau model alimentat cu baterii. Atunci când achiziționați un pulverizator, trebuie acordată atenție capacității sale, care joacă un rol foarte important. Capacitatea determină, în principal, cât de mare poate fi pulverizată o suprafață fără a întrerupe activitatea. Cu toate acestea, o capacitate mai mare implică și o greutate mai mare care trebuie transportată. Prin urmare, pulverizatoarele din plastic nu vor fi o alegere bună pentru persoanele cu o constituție mică sau cu o forță fizică scăzută. De asemenea, pulverizatorul trebuie să fie adaptat la zona care urmează să fie pulverizată. Un pulverizator manual mic nu va fi util pentru o grădină mare, deoarece va dura mai mult timp pentru a fi umplut decât munca în sine.

 

Atunci când vă decideți să cumpărați un pulverizator sub presiune, acordați atenție duzei sale, de preferință ar trebui să fie din alamă - nu va fi acoperită de rugină. Cu ajutorul duzei potrivite, puteți evita ca calcarul sau alte sedimente să blocheze scurgerea. Pulverizatoarele de grădină sunt disponibile ca modele manuale, precum și ca modele alimentate cu baterii sau cu motorină. Versiunile manuale sunt mai ușor de manevrat și mult mai ușoare, putând fi transportate singure în diferite locații. Acestea nu necesită încărcare, nu trebuie să tragă cabluri după ele și nici să le umple cu combustibil.

 

În schimb, un pulverizator electric sau pe benzină va fi un instrument indispensabil atunci când se lucrează pe o suprafață mare, în timpul căreia apăsarea manuală a pompei ar fi foarte obositoare. Aceste modele sunt mai zgomotoase și mai grele, dar oferă un nivel ridicat de confort datorită pompării automate a apei. 

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2024-03-30
Seriozitate maxima
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel