INSTRUMENTE DE CONSTRUCȚIE ȘI DE MĂSURARE

( numărul de produse: 467 )

ECHIPAMENTE ESENȚIALE PENTRU RENOVARE ȘI CONSTRUCȚII

 

Dacă aveți în casă echipamente de construcție de bază, veți putea efectua singuri mici lucrări. Cu siguranță, cel mai util va fi un burghiu sau o mașină de găurit/înșurubat, care vă va permite să fixați diverse lucruri pe perete sau pe tavan, precum și să înșurubați eficient mobilierul. Un alt echipament util ar putea fi un polizor unghiular - esențial pentru crestarea și șlefuirea suprafețelor.

 

O lanternă de bună calitate și de mare putere, o cutie de scule și un încărcător de baterii vor fi accesorii utile.

 

ACCESORII DE CONSTRUCȚIE PENTRU LUCRĂRI DE RENOVARE

 

În timpul lucrărilor de renovare, cele mai utile unelte vor fi gălețile și tăvile de construcții, care vor permite amestecarea temeinică a diferitelor tipuri de mase sau vopsele. Aceste produse sunt fabricate din plastic sau metal, astfel încât nu reacționează în niciun fel cu substanțele chimice de construcție utilizate. De asemenea, sunt durabile și pot fi folosite pentru mai multe renovări. Gălețile și tăvile sunt disponibile în diferite capacități și în diverse forme - rotunde sau dreptunghiulare.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel