Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

TRUSE DE UNELTE DE GRĂDINĂRIT

( numărul de produse: 8 )

UNELTE DE GRĂDINĂRIT UTILE ÎN SETURI

O grădină bine îngrijită este o vitrină pentru casă și pentru proprietarii acesteia. Pentru a face să arate estetic plăcut, este necesar să se efectueze lucrări de curățare și întreținere, pentru care sunt esențiale următoarele unelte de grădinărit. Merită să alegeți truse de scule și să nu ne facem griji dacă am uitat să cumpărăm o lopată sau o greblă, ceea ce ne va împiedica să continuăm să lucrăm în grădină.

Truse de unelte de grădină constau în diverse unelte de grădinărit - de obicei greble, lopeți și lopeți, care sunt cele mai utile unelte folosite în grădină. Putem alege între accesorii de mari dimensiuni sau seturi mai mici și mai compacte, care vor fi mult mai ușor de depozitat la terminarea lucrărilor.

Selecția dimensiunilor unelte de grădinărit depinde, de asemenea, de dimensiunea site-ului nostru. Dacă aveți o grădină mică sau câteva paturi de plantare, nu va fi necesar să cumpărați o greblă sau o lopată de dimensiuni mari. Dacă, pe de altă parte, aveți o bucată foarte mare de grădină sau un pat supraînălțat, este mai bine să obțineți imediat accesoriile mari, care vor îmbunătăți și accelera foarte mult lucrările de grădinărit planificate.

Lopețile, lopețile sau greblele pot fi depozitate în mod convenabil pe un suport special umerașe uneltele montate pe perete economisesc spațiu liber prin agățarea lor pe perete. Pe de altă parte, coșurile sau cutiile sunt o modalitate bună de a depozita unelte mici. Unele truse de scule sunt vândute la îndemână valize sau cutii.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel