ACCESORII DE GRĂDINĂRIT

( numărul de produse: 32 )

Fire horticole ideal pentru fixarea plantelor pe stâlpi, pergole și suporturi. Sârmă horticolă este subțire și, de obicei, acoperit cu un strat de plastic flexibil și maleabil care se simte ca un cauciuc. Acest lucru protejează firul de coroziunea cauzată de umiditate și de condițiile meteorologice variabile. De asemenea, apărătoarea de sârmă protejează planta împotriva deteriorării de către sârmă însăși. În cazul plantelor mai mari și mai grele, cel mai bine este să alegeți o sârmă mai groasă acoperită cu spumă pentru a vă asigura că fixarea nu deteriorează părțile delicate ale plantei.

 

Sârme horticole pentru plante sunt disponibile într-o varietate de grosimi, lungimi și materiale de finisare. Acest lucru vă permite să alegeți cel mai potrivit produs în funcție de locul în care doriți să îl utilizați - în grădină, în curtea din spate sau atunci când aveți grijă de plantele din ghiveci. Utilizate în mod obișnuit sârmă plată pentru grădinărit nu sunt destinate doar pentru a imobiliza plantele cultivate și răsadurile, ci sunt, de asemenea, populare printre florari pentru crearea de buchete și buchetele. În plus, firul de culoare verde se maschează bine și rămâne neobservat, astfel încât să nu perturbe compoziția florală.

 

MĂNUȘI DE GRĂDINĂ - PROTECȚIE ESENȚIALĂ A MÂINILOR

 

Atunci când lucrați în grădină, este o idee bună să vă asigurați că mâinile sunt protejate corespunzător. Mulțumiri pentru mănuși grădină pot fi evitate zgârieturile dureroase și mâinile murdare. Vă permite să lucrați liber chiar și cu plante înțepătoare sau înțepătoare, cum ar fi ciulinul, urzica sau trandafirii. Mănușile de grădină sunt din clasa de protecție II - ceea ce înseamnă că protejează împotriva daunelor mecanice, cum ar fi o simplă zgârietură sau o tăietură.

 

În funcție de tipul de lucrări implicate, sunt disponibile diferite modele mănuși grădină. De exemplu, dacă greblați frunzele, cel mai bine ar fi un model cu degete deschise și cu o parte interioară întărită pentru a vă proteja mâinile de formarea de bătături. Datorită absenței vârfurilor degetelor și a părții exterioare aerisite, mâna nu va transpira în timpul lucrului. În mod similar, materialul mănușilor este, de asemenea, important - pentru plivirea grădinii, cel mai bine este să alegeți un mănuși cauciuc sau bumbac cu suport cauciucat. Atunci când curățați grădina și măturați frunzele în saci, merită să alegeți mănuși acoperit latexcare va proteja mâinile de tăieturi provocate de crengi ascuțite. Dacă lucrați în pământ, alegeți o mănușă foarte rezistentă la abraziune pentru terenuri umede și pentru plivit, de preferință una cu o suprafață din poliuretan. Mănușile potrivite sunt, de asemenea, foarte importante; acestea nu trebuie să fie nici prea mari, nici prea mici, deoarece lucrul în ele va fi pur și simplu incomod și dificil.

 

Mănuși de grădină cu gheare sunt o noutate interesantă pe piață și pot înlocui în mod eficient unele accesorii mici de grădină. Caracteristica lor distinctivă este reprezentată de capacele în formă de gheară, realizate din plastic ABS durabil. Acestea sunt deosebit de utile pentru îndepărtarea buruienilor mici sau pentru curățarea paturilor și sunt, de asemenea, foarte convenabile.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel