UNELTE DE IARNĂ

( numărul de produse: 47 )

Iarna în grădină este o perioadă în care se desfășoară mai puține activități și în care domeniul de activitate este mult mai restrâns. În timp ce celelalte anotimpuri ne cer să fim mai activi în grădină, iarna este un moment în care ne tragem sufletul. Totuși, acest lucru nu înseamnă că iarna este o perioadă de inactivitate totală în ceea ce privește munca în aer liber.

 

Atunci când temperatura din fața ferestrei scade, iar casele, grădinile și copacii sunt acoperite de zăpadă, una dintre cele mai importante activități este curățarea zăpezii, o activitate de care puțini dintre noi se bucură. Cu toate acestea, este o treabă necesară care trebuie făcută pentru a vă asigura că nu vă pierdeți capacitatea de a avea acces liber la casă, garaj sau drum. Nimănui nu-i plac drumurile sau trotuarele acoperite de zăpadă, care pot face imposibilă deplasarea cu mașina sau pe jos. Atât lopețile de zăpadă moderne și avansate, cât și cele clasice vor fi utile în lupta cu praful alb.

 

În sortimentul magazinului, prezentăm o gamă largă de lopeți - de la cele foarte ușoare și înguste, trecând prin dimensiuni standard, până la raclete mari, care vor accelera îndepărtarea zăpezii, dar necesită utilizarea unei forțe mai mari. De asemenea, este important să nu uitați să începeți să curățați zăpada cu lopata cât mai devreme posibil și să repetați acest lucru cât mai des. În caz contrar, zăpada se poate transforma într-o crustă tare, înghețată, care va fi foarte greu de îndepărtat. De asemenea, este important să vă asigurați că zăpada nu este depozitată pe gazon - aceasta poate duce la putrezirea gazonului.

 

Dar ce se întâmplă dacă zăpada reușește să înghețe puternic sau dacă aleea de sub casă este puternic înghețată? În acest caz, plăcile deflectoare practice vă vor ajuta să îndepărtați rapid gheața sau zăpada înghețată. Cunoscute și sub numele de freze de zăpadă, frezele de zăpadă se pot descurca perfect cu orice caz "greu".

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel