LOPEȚI DE ZĂPADĂ

( numărul de produse: 25 )

LOPEȚI PENTRU IARNĂ

 

Zăpada căzută în timpul iernii poate face adesea dificilă ieșirea din casă sau accesul pe stradă. În astfel de situații, o lopată de zăpadă vine în ajutor pentru a curăța zăpada de pe alee sau de pe drumul spre poartă. Atunci când alegeți o lopată de zăpadă, merită să investiți într-un produs din aluminiu, deoarece acesta va fi mult mai puternic și mai durabil decât o lopată din plastic, care se poate rupe sub greutatea zăpezii. Aluminiul, ca și plasticul, este ușor, așa că nu trebuie să ne facem griji cu privire la greutatea sa suplimentară. Din motive de greutate, merită, de asemenea, să alegeți o lopată cu un stil de aluminiu, care va fi mai ușoară decât una din lemn.

 

În afară de materialul și greutatea lopeții, ar trebui să acordăm atenție și altor parametri ai acesteia. De asemenea, trebuie să ne gândim la suprafețele pe care le vom deszăpezi cu el și dacă vom face deszăpezirea singuri sau cu ajutorul unei a doua persoane. Lățimea de lucru a lopeții ar trebui să fie suficient de mare pentru a curăța o cantitate destul de mare de zăpadă, dar nu prea mare, altfel am putea avea probleme cu ridicarea lopeții.

 

Lopețile de zăpadă standard au o lățime de aproximativ 35-40 cm, dar în comerț sunt disponibile și pluguri de zăpadă manuale cu o lățime de până la 80 cm. Aceste tipuri de unelte pot fi operate de două persoane și sunt ideale pentru a curăța zăpada de pe suprafețe mari, cum ar fi o parcare. În plus față de lățime, merită, de asemenea, să acordați atenție finisajului lopeților. De cele mai multe ori, lopețile de zăpadă au o muchie de aluminiu, care facilitează curățarea zăpezii pe teren plat și protejează lopețile de deteriorare. De asemenea, va funcționa bine ca și compactor de gheață. Cu toate acestea, marginile metalice pot face zgomot, așa că pentru curățarea zăpezii de pe suprafețele de beton se poate alege o lopată cu margine de cauciuc.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-14
Foarte mulțumită, produse de calitate livrate rapid.
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel