Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

BAIE

( numărul de produse: 62 )

SPĂLĂTORIE DE USCARE

Cataramele pentru rufe țin în mod eficient hainele, astfel încât acestea să nu cadă la pământ în rafalele mai puternice de vânt. Cataramele pot fi fabricate din plastic de înaltă calitate sau din lemn. Acest lucru le face durabile, rezistente la contactul cu rufele umede și nu trebuie să vă faceți griji că acestea pătează hainele sau prosoapele. Datorită materialelor folosite, acestea sunt rezistente la deteriorări mecanice și la condițiile meteorologice.

Sfoara de rufe este o piesă mică, dar foarte funcțională de amenajare a casei. Cu ajutorul ei, puteți crea un spațiu pentru a agăța rufele umede și pentru a vă reînnoi vechiul uscător și a înlocui vechile linii crăpate cu altele noi. Este perfectă pentru orice tip de uscător - autoportant, cu carusel sau montat pe tavan. Linia este fabricată din poliester acoperit cu polietilenă și este durabilă și rezistentă la deteriorări și încărcături. Este disponibilă în mai multe dimensiuni, astfel încât puteți găsi cu ușurință lungimea potrivită pentru nevoile dvs.

Coșul cu agrafe de rufe va face ca agățarea hainelor ude să fie mai eficientă - coșul poate fi atașat convenabil la uscătorul dumneavoastră cu un mâner, astfel încât să puteți accesa convenabil agrafele de rufe și nu va trebui să vă aplecați pentru ele.

Cârligul de rufe în formă de umbrelă este o modalitate eficientă de a usca lenjeria intimă, șosetele sau cârpele de bucătărie. Este alcătuit din mai multe brațe unite între ele pentru a forma o plasă. Este un produs practic care își va găsi utilitatea atât vara, cât și iarna - poate fi atârnat în grădină, pe balcon sau atașat la uscătorul din baie.

Un uscător montat pe perete este o soluție bună atunci când doriți să evitați ca uscarea rufelor să ocupe spațiu în dormitor sau în camera de zi. Este, de asemenea, o alegere excelentă dacă aveți un apartament mic, unde fiecare spațiu liber este important. Un uscător montat pe perete va economisi mult spațiu liber prin agățarea acestuia în baie, pivniță, pod sau balcon. Când nu este utilizat, pur și simplu îl pliați.

Uscătorul cu radiator este excelent pentru agățarea lenjeriei de corp, a șosetelor sau a hainelor mici. Acesta economisește mult spațiu și usucă rapid rufele mici. După utilizare, poate fi pliat și depozitat. Există o gamă de uscătoare de radiatoare de diferite dimensiuni - astfel încât puteți alege cel mai potrivit model pentru radiatoarele dvs.

Un uscător de tavan va crea un spațiu funcțional pentru uscarea rufelor în baie sau în spălătorie. Hainele atârnate de tavan nu vor ocupa mult spațiu, ceea ce o face să fie soluția ideală în orice apartament care nu are posibilitatea de a atârna rufele în grădină, balcon sau mansardă. Această soluție va fi apreciată și pe timp de iarnă.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel