Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

CONECTORI

( numărul de produse: 9 )

CONEXIUNE RAPIDĂ

Eliberare rapidă este cel mai bun mod de a conecta două furtunuri de grădină împreună atunci când unul se dovedește a fi prea scurt. De asemenea, poate fi utilizat pentru a conecta un furtun la o supapă sau pentru a separa o supapă externă în două ieșiri de apă separate. Cuplaj rapid pentru furtunuri de grădină permite crearea de sisteme de irigare complexe sau extinse pentru grădini. Aceste accesorii pot fi fabricate fie din plastic, fie din metal rezistent la coroziune. În acest fel, cuplorul rapid este sigur că va crea un sistem de conectare a furtunului de grădină fără scurgeri și fără obstacole.

Modelul metalic este mult mai robust, astfel încât va fi utilizat atunci când presiunea apei este ridicată. Un racord rapid din plastic ar trebui să fie suficient pentru sistemele de irigare casnice, în cazul în care presiunea nu este deosebit de mare. Plasticul este rezistent la efectele negative ale apei și ale ruginii, iar fitingurile din plastic sunt mult mai ușor de îmbinat decât cele metalice.

Pe lângă selectarea tipului de cuplaj din punct de vedere al materialului, cuplajul trebuie, de asemenea, să fie adaptat la diametrul furtunurilor și la presiunea apei. Cuplajul rapid pentru furtun de grădină de 1/2 este potrivit pentru furtunurile cu diametru mai mic. Cu toate acestea, pentru un furtun de grădină cu un diametru de 19-20 mm, un tub de 3/4.

NYPEL

Un mamelon este un tip de conexiune hidraulică în formă de tubcare este filetat în exterior (tubular) la capete și are în centru un inel hexagonal, în formă de piuliță plată, care facilitează strângerea sau slăbirea cu o cheie. Racordul este utilizat pentru a conecta două elemente de țeavă cu filet interior. De obicei, este fabricat din oțel, alamă sau fontă. Pe lângă conectarea țevilor, niplurile pot fi utilizate și pentru conectarea sistemelor pneumatice, de aer comprimat, de gaz inert sau de apă. Acestea pot fi utilizate în instalații industriale, instalații petroliere, conducte sub presiune, instalații de apă uzată, precum și în construcții navale, sisteme de protecție împotriva incendiilor, instalații de stropire și sisteme de încălzire centrală. Acestea se caracterizează printr-o etanșeitate excepțională, ceea ce este foarte important pentru instalațiile de apă.

REPARATORII

Reparatoarele sunt utilizate pentru conectarea adouă capete de furtunuri de grădină . Excelent pentru echipamentul de irigare, care este ideal pentru udarea grădinii în timpul căldurii de vară. Reparațiile sunt accesorii de grădină foarte populare, care sunt cel mai des stocate în perioada de primăvară și vară. Acestea sunt indispensabile în cazul deteriorării furtunului de grădină - ele permit reunirea celor două capete ale unui furtun rupt, astfel încât nu este nevoie să se cumpere un furtun nou. Replatorul este un accesoriu durabil, fabricat din plastic și rezistent la intemperii.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel