POMPE DE APĂ

( numărul de produse: 10 )

Pompă de apă se poate dovedi a fi un produs foarte util pentru utilizarea în orice casă sau grădină. Prin el, apa este trimisă la prizele de apă din case și grădini. De asemenea, este utilizat pentru a usca încăperile și bazinele și pentru a stoca apa pompată. Acestea pot fi utilizate pentru apă curată, apă murdară și chiar pentru fose septice. Pentru a alege cel mai bun model pentru nevoile dvs., acordați atenție performanțelor sale. Capacitatea pompei scade odată cu distanța și înălțimea necesară pentru a pompa apa. Pompa de apă poate fi electrică sau diesel și există mai multe tipuri: submersibilă, de suprafață și specială.

 

Pompă submersibilă - ideale pentru prizele de apă curată, pompele manuale de ulei sunt un tip special de dispozitiv.


Pompă de apă de ploaie - este conceput pentru a gestiona apa de ploaie în vederea utilizării ulterioare. Are un motor cu condensator cu întrerupător termic de suprasarcină și o etanșare dublă între compartimentul motorului și rotor pentru a asigura o performanță constantă pe o perioadă lungă de timp.


Pompă submersibilă pentru apă murdară - pentru menținerea curățeniei în corpurile mici de apă ? iazuri sau iazuri - precum și pentru drenajul terenurilor sau irigații. Este rezistent la deteriorări mecanice și la formarea de mucegai și mucegai.


Pompă pentru fosa septică - este utilizat pentru pomparea apei reziduale din rezervorul menajer. Unitatea este dotată cu o carcasă din fontă rezistentă la acizi și are un flotor care pornește automat motorul.

 

Pe lângă pompa în sine, merită să obțineți un set complet de echipamente care să permită pomparea apei curate și murdare într-o varietate de locații și condiții. Accesoriile pentru pompe disponibile la vânzare includ m.în. garnituri speciale, racorduri hidraulice, racorduri, furtunuri de aspirație, supape de reținere sau racorduri speciale. Furtunul de aspirație practic este o componentă esențială pentru funcționarea corectă a pompei.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-02
S-a potrivit caracteristicilor
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel