FURTUNURI

( numărul de produse: 37 )

Furtunuri de grădină ar trebui să aibă un loc pe fiecare parcelă, fie că este vorba de o grădină de casă sau de o grădină urbană. Furtunul este folosit pentru udarea gazonului, a straturilor de flori și a florilor, inclusiv a celor în ghiveci. Unele modele sunt atât de lungi încât pot fi folosite și pentru a uda livezi, terenuri de joacă sau parcuri mici. Printre produsele aflate la vânzare se numără 1/2 inch până la 1 inchcare diferă, de asemenea, în ceea ce privește proprietățile lor. Atunci când alegeți un furtun, merită să vă gândiți exact de ce produs aveți nevoie - nu are sens să cumpărați un furtun foarte lung atunci când aveți o grădină mică pe care o veți uda. Putem alege între furtunuri de grădină întinse, spiralate și plate.

 

TIPURI DE FURTUNURI DE GRĂDINĂ

 

Furtun de grădină întins se alungește sub influența apei curgătoare, ceea ce face ca udarea să fie mult mai ușoară, chiar și în părțile îndepărtate ale grădinii. Acest tip de furtun nu se încurcă, este rezistent la îndoire și la alte deteriorări mecanice și, prin urmare, are o durată de viață lungă și rămâne precisă timp de mulți ani. Este alegerea ideală pentru câmpurile agricole, plantațiile, pădurile și pepinierele de plante.


Furtun spiralat este un furtun de grădină deosebit de convenabil, care se distinge prin designul său caracteristic în spirală. Acest lucru îl împiedică să se îndoaie sau să se îndoaie în timpul tragerii. În acest fel, putem fi siguri că apa va curge liber prin el în orice moment, îmbunătățind munca noastră. Un avantaj suplimentar al furtunului spiralat este că ocupă puțin spațiu în comparație cu un furtun clasic - o alegere ideală pentru terenurile mici din curtea din spate.


Furtun plat ocupă foarte puțin spațiu atunci când este rulat, ceea ce îl face foarte ușor de depozitat și transportat. Din acest motiv, este utilizat în lupta împotriva incendiilor, precum și în diferite tipuri de stații de pompare și pentru irigații. Furtunurile de grădină plate convenabile cu casetă sunt la vânzare. Atunci când nu este utilizat, furtunul poate fi depozitat într-o tavă plată și nu ocupă mult spațiu.


Furtun pentru aspersoare pentru udarea rapidă și eficientă a paturilor, arbuștilor sau a gazonului. Este echipat cu trei canale și vârfuri variabile, care permit udarea uniformă a vegetației. Fabricat din plastic puternic și durabil, se caracterizează printr-o rezistență ridicată la deteriorări mecanice și la expunerea la lumina soarelui. În plus, este demn de remarcat faptul că utilizează mult mai puțină apă decât un furtun tradițional.


Furtun de grădină 3/4 este potrivit pentru multe lucrări de grădinărit. Este flexibil, puternic, durabil și fabricat din material de înaltă calitate. Datorită acestor caracteristici, nu se îndoaie și nu se rupe. Conduce apa sub presiune solidă, ceea ce îl face foarte bun la irigarea spațiilor udate.

 

În funcție de nevoile individuale, diferite lungimi de furtun de grădină vor funcționa bine într-o anumită locație și vor îndeplini sarcina desemnată. Același lucru este valabil și pentru diametrul furtunului de grădină. Furtunul de grădină de 1 inch este ideal pentru spații mari și medii. Este, de asemenea, destul de ușor, ceea ce îl face ușor de depozitat și la îndemână. Furtun 1/2 inch recomandat pentru loturile mici și spațiile mici din jurul casei unde se cultivă plante sau legume. Furtunurile de grădină la vânzare sunt fabricate din materiale rezistente la intemperii și sunt proiectate pentru presiunea ridicată a apei care curge prin ele. Cauciucarea elastică de la exterior protejează furtunurile de deteriorări mecanice.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel