FILME DE PICTOR

( numărul de produse: 37 )

FOLIE DE VOPSITOR - PROTECȚIE ESENȚIALĂ PENTRU PARDOSELI ȘI MOBILIER LA VOPSIRE

 

Atunci când reîmprospătați o locuință, pe lângă selectarea vopselei și a uneltelor de vopsire potrivite, este necesar să vă aprovizionați cu filmul pictoruluicare va proteja podelele și mobilierul de contaminare. Este dificil să se efectueze o lucrare de vopsire evitând orice contaminare a suprafețelor adiacente - chiar și cu cea mai mare precizie și atenție în timpul operațiunilor. Este adesea imposibil să se spele vopseaua care s-a uscat deja și, cu siguranță, necesită întotdeauna mult timp de frecare.

 

 

Pelicula de vopsea este cea mai comună formă de protecție împotriva contaminării. Se prezintă sub formă de foi mari de folie de diferite grosimi și dimensiuni. Este un produs de unică folosință a cărui durabilitate depinde de grosimea. O alternativă la folia de pictor - care este mult mai durabilă - este foaia de pictor, care este un produs reutilizabil. Este mult mai groasă și mai grea decât folia, ceea ce o face mai rezistentă la deteriorare.

 

 

TIPURI DE PELICULE PENTRU PICTURĂ

 

Pelicule robuste și durabile sunt utile pentru renovări majore, în timp ce capacele subțiri vor fi suficiente pentru vopsirea unei încăperi. Datorită peliculelor, se poate evita contaminarea podelei cu vopsele, mortare, precum și cu adezivi și alte substanțe care sunt greu de îndepărtat. Acest lucru face mult mai ușoară curățarea după o renovare ulterioară. În comerț sunt disponibile pelicule autoadezive sau simple, pentru a căror fixare trebuie folosite benzi speciale. Aceste benzi pot fi lipite pe orice suprafață și nu rămâne nicio urmă după ce sunt îndepărtate. Este o modalitate ușoară de a proteja mobilierul, tavanele, precum și pervazurile ferestrelor, ramele ușilor sau plinte, care pot fi lipite cu o bandă de.

 

Înainte de a începe să pictați, luați în considerare ce tip de film să alegeți. Film de vopsea este foarte ușor de stivuit, mobilierul care nu poate fi mutat din camera vopsită poate fi mutat în mijlocul camerei și acoperit cu folia. Dezavantajul este că trebuie fixat pentru a nu pluti din cauza mișcărilor de aer. Prin urmare, cel mai bine este să o cântăriți sau să folosiți bandă adezivă de pictor. În multe cazuri, este suficientă o peliculă subțire de vopsitor. O altă opțiune este folia groasă, care este mai durabilă și mai ușor de întins, deoarece vine sub formă de rolă, în loc să fie pliată în cuburi, ca folia subțire de pictor.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel