STABILEȘTE

( numărul de produse: 13 )

COMPLIMENTE

 

Seturi de vopsele sunt grupate produsele necesare pentru vopsirea oricărei suprafețe. Kiturile pot varia de la cele de bază, care conțin o rolă, o tavă și o perie, până la cele mai profesionale, cu o gamă largă de rezerve de role. O altă opțiune sunt seturile cu mânere telescopice, excelente pentru vopsirea tavanelor înalte.

 

 

Dacă faceți chiar și lucrări simple de vopsire destul de des, merită să investiți într-un set de pensule, format din cel puțin trei pensule de dimensiuni diferite - de obicei, pensulele mici și mijlocii sunt cele care se deteriorează cel mai repede. Marele avantaj al acestor seturi este prețul, care ar fi mai mare dacă ați cumpăra pensulele individual.

 

 

Cele mai populare sunt seturile de pensule plate, care sunt cele mai versatile și sunt folosite pentru aplicarea diferitelor tipuri de vopsea sau lac. Adesea în seturile de pensule plate, producătorii oferă și una sau două pensule rotunde, folosite pentru vopsirea zonelor greu accesibile și a suprafețelor cu forme neobișnuite.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 56 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-18
Gestionarea comenzii a fost perfecta. Permanent am fost informat despre traseul bunurilor achiziționate.
2024-04-16
super
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel