STABILEȘTE

( numărul de produse: 13 )

COMPLIMENTE

 

Seturi de vopsele sunt grupate produsele necesare pentru vopsirea oricărei suprafețe. Kiturile pot varia de la cele de bază, care conțin o rolă, o tavă și o perie, până la cele mai profesionale, cu o gamă largă de rezerve de role. O altă opțiune sunt seturile cu mânere telescopice, excelente pentru vopsirea tavanelor înalte.

 

 

Dacă faceți chiar și lucrări simple de vopsire destul de des, merită să investiți într-un set de pensule, format din cel puțin trei pensule de dimensiuni diferite - de obicei, pensulele mici și mijlocii sunt cele care se deteriorează cel mai repede. Marele avantaj al acestor seturi este prețul, care ar fi mai mare dacă ați cumpăra pensulele individual.

 

 

Cele mai populare sunt seturile de pensule plate, care sunt cele mai versatile și sunt folosite pentru aplicarea diferitelor tipuri de vopsea sau lac. Adesea în seturile de pensule plate, producătorii oferă și una sau două pensule rotunde, folosite pentru vopsirea zonelor greu accesibile și a suprafețelor cu forme neobișnuite.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel