TIJE FILETATE, PIULIȚE, ȘURUBURI ȘI TENSIUNI

( numărul de produse: 17 )

TIJE FILETATE

 

Tijele filetate sunt utilizate în construcții și lucrări de renovare. Acestea pot fi utilizate pentru conectarea solidă a fermelor de acoperiș, a suspensiilor de tavan, precum și a instalațiilor electrice sau de ventilație. Tijele filetate din oțel galvanizat sunt foarte rezistente la umiditate și își păstrează starea inițială pentru o perioadă lungă de timp. Acestea variază în lungime și diametru, astfel încât puteți găsi cu ușurință dimensiunea potrivită pentru construcția dumneavoastră.

 

GÂTURI

 

Piulița pentru tije filetate este foarte ușor de utilizat - pur și simplu introduceți tijele din ambele părți și strângeți ferm elementul pe fiecare parte. Acest lucru creează o conexiune strânsă și o extensie la lungimea necesară. Piulițele sunt fabricate din oțel galvanizat, care se caracterizează printr-o durabilitate ridicată, iar suprafața este protejată suplimentar împotriva coroziunii.

 

Alte tipuri de piulițe care sunt utilizate pentru a crea conexiuni puternice cu șuruburi între două sau mai multe componente sunt:

Piulițe fluture - acestea sunt foarte versatile și pot fi utilizate atât la ridicarea structurilor construite, cât și la crearea sau recondiționarea diferitelor tipuri de utilaje. Echipate cu aripioare convenabile, acestea permit o asamblare rapidă, fără a fi nevoie de unelte specializate.
Piulițe de butoi - acestea fixează foarte bine șurubul, ceea ce le face ideale pentru repararea unei biciclete sau a unui cărucior, de exemplu. Asamblarea este simplă, ceea ce face ca procesul de reparare să fie rapid și eficient.
Piulițele hexagonale - sunt utilizate de constructori profesioniști și mecanici deopotrivă, dar își găsesc locul și în atelierele de casă. Acestea sunt foarte ușor de instalat și fac munca mai rapidă și mai eficientă.
Piulițe hexagonale cu autoblocare - sunt proiectate astfel încât forța de vibrare să fie distribuită pe întreaga suprafață a filetului, astfel încât piulița să nu se slăbească și să nu cadă de pe tija șurubului.
Piulițele de capotă - sunt utilizate ca elemente componente ale autovehiculelor, de exemplu pentru fixarea jantelor pe roți; ele protejează împotriva efectelor nocive ale intemperiilor și conferă un aspect estetic plăcut componentelor montate.

 

ȘURUBURI

 

Șuruburile sunt utilizate pe scară largă în construcții, renovări și finisaje, precum și în industria de design interior și la decorarea unei case sau a unui apartament. Acestea sunt disponibile într-o varietate de lungimi, astfel încât este ușor să alegeți șuruburile care sunt ideale pentru nevoile dumneavoastră. Majoritatea șuruburilor aflate la vânzare sunt fabricate din oțel sau alamă, ceea ce le face foarte rezistente la deteriorări mecanice. Produsele acoperite suplimentar cu un strat de zinc își păstrează starea inițială chiar dacă intră în contact cu umiditatea.

 

Tipuri de șuruburi disponibile

Șuruburi metrice cu locașuri conice
șuruburi cu cap cilindric metrice
șuruburi cu cap cilindric metrice
șuruburi cu cap pătrat
șuruburi cu cap pătrat
șuruburi cu cap cu soclu
șuruburi cu ochi (pentru frânghii) șuruburi de blocare
Ace de siguranță

 

Șuruburile metrice pot fi montate cu o șurubelniță sau cu o șurubelniță, în funcție de preferințele dumneavoastră. Șuruburile metrice se înșurubează cu ajutorul unei chei Allen - locașul hexagonal din capul șurubului previne alunecarea cheii în timpul înșurubării. Filetele metrice ale șuruburilor cu filet metric și hexagonal înseamnă că pasul și diametrul lor au valoarea corectă, permițând piuliței să se potrivească perfect pentru a crește durabilitatea conexiunii realizate.

 

Șuruburile cu ochi sunt utilizate în locuri de muncă care implică tensionarea frânghiilor și ridicarea de obiecte grele. Se înșurubează cu ușurință în lemn și metal. Cablurile din oțel, sintetice sau naturale pot fi trase prin ochiuri. Șuruburile cu ochi sunt foarte utile în departamentele de transport unde se utilizează metoda de ridicare. De asemenea, acestea vor fi folosite pe șantierele de construcții și în port, precum și în horticultură - pentru a face suporturi permanente pentru plantele cățărătoare.

 

Pe de altă parte, știfturile de siguranță sunt concepute pentru a fixa poziția componentelor structurale. Acestea sunt utilizate în industria inginerească, în construcția de diverse instrumente și în industria construcțiilor. Acest tip de șurub este util atunci când îmbinarea trebuie să rămână netedă - știfturile nu au cap și pot fi înșurubate la nivelul suprafeței. Acestea sunt filetate până la capăt, ceea ce le face ușor de strâns, chiar și cu o șurubelniță Allen manuală.

 

TENSII

 

O tensiune de plasă este un dispozitiv de finisare a gardurilor, prin urmare își va găsi utilizarea atât pentru proprietăți private, cât și pentru locuri publice. Atunci când este întinsă corect, plasa va fi durabilă și stabilă, asigurând astfel că zona este securizată în mod corespunzător. Corzile sunt fabricate din oțel și galvanizate, datorită cărora sunt rezistente la deteriorări mecanice și la efectele nocive ale umidității.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel