ELEMENTE DE FIXARE, CĂTUȘE, ARCURI ȘI LEGĂTURI

( numărul de produse: 2 )

Lucrările de renovare, de finisare și de construcție necesită utilizarea diferitelor tipuri de elemente de fixare. Practic, nicio lucrare de instalare sau de asamblare nu va fi efectuată eficient fără clemele și clemele cu șuruburi mici, dar incredibil de practice.

 

Legăturile sunt disponibile în diferite dimensiuni, permițându-vă să alegeți cel mai potrivit produs pentru nevoile dumneavoastră. În plus, legăturile cu șurub sunt reglabile în diametru, ceea ce este extrem de util atunci când lucrați la instalații de ventilație și de aer condiționat. Pe de altă parte, clemele pentru țevi permit ca țevile să fie fixate convenabil și solid pe pereți. Există, de asemenea, modele de tip U - care sunt concepute pentru suspendarea conductelor pe console - precum și cleme cu clemă, care protejează componentele instalației de deteriorarea prin strângere.

 

RANȘAMENTE

 

Arcurile universale sunt mici obiecte pe care orice pasionat de bricolaj ar trebui să le aibă în geanta de scule. Arcurile variază în funcție de dimensiuni și aplicații - cum ar fi arcurile concepute pentru a fi montate în leagăne, făcând structura și mai robustă. Arcurile de compresie și arcurile cu ochelarii sunt, de asemenea, disponibile la vânzare. Datorită oțelului utilizat pentru producție, aceste accesorii pot rezista chiar și la sarcini grele și sunt rezistente la formarea unor posibile deformări.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-01
no 1
2024-06-18
Gestionarea comenzii a fost perfecta. Permanent am fost informat despre traseul bunurilor achiziționate.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel