Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

LANȚURI, CABLURI, FRÂNGHII ȘI SFORI

( numărul de produse: 5 )

Lanțurile și sârmele utilizate pentru fixare se caracterizează prin rezistență ridicată și rezistență la deteriorări mecanice și la coroziune. Acestea sunt utilizate în diverse sectoare, cum ar fi construcțiile, industria, agricultura și transporturile.

 

Există diferite tipuri de lanțuri și sârme utilizate pentru fixare, care variază în funcție de lungime, grosimea verigilor, rezistența la tracțiune și metoda de fixare. Unele lanțuri au componente suplimentare, cum ar fi cârlige, conectori sau urechi de sertizare, ceea ce le face mai ușor de utilizat și mai sigure pentru a lucra cu ele.

 

În funcție de aplicație, firele pot fi îndoite, îndreptate sau crestate. De asemenea, acestea pot fi acoperite cu diferite materiale, cum ar fi plasticul sau cauciucul, ceea ce le sporește rezistența și rezistența la coroziune.

 

Pe de altă parte, frânghiile și corzile sunt instrumente flexibile care sunt folosite pentru a fixa diverse obiecte. Ele sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi bumbacul, nailon, poliesterul, Kevlar sau oțelul, iar construcția lor poate varia în funcție de aplicație.

 

În funcție de aplicație, frânghiile și corzile pot fi acoperite cu diferite materiale, cum ar fi cauciucuri sau materiale plastice, pentru a le crește rezistența și rezistența la coroziune. De asemenea, acestea pot fi echipate cu elemente suplimentare, cum ar fi roți sau blocuri, pentru a le face mai ușor de deplasat și pentru a crește controlul sarcinii.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel