FRÂNGHII ȘI SFORI

( numărul de produse: 7 )

Frânghiile și corzile vor fi folosite în grădină pentru legarea florilor în straturi sau a plantelor în straturi. Puteți folosi frânghia de rufe pentru a atârna rufele în grădina din spate sau pe balcon. Coarda de scrijelit este utilă pentru lucrări de construcții și instalații, permițându-vă să trasați cu precizie linii drepte pe pereți sau pe podele. Monofilamentul de zidărie poate fi folosit pe șantier pentru a face măsurătorile inițiale sau în grădină pentru a marca parcelele sau straturile de plantare planificate. Frânghiile de poliamidă de tracțiune pot fi utilizate în sectorul transporturilor pentru a transporta o varietate de sarcini.

 

CORZI

 

Frânghia împletită din polipropilenă poate fi utilizată în toate tipurile de lucrări de renovare și de construcție - ajută la marcarea liniilor drepte pentru așezarea uniformă a cărămizilor și a blocurilor goale. De asemenea, se va dovedi utilă și în garajul din curte sau în grădină - de exemplu, pentru delimitarea paturilor și a straturilor de flori și pentru a conecta diferite obiecte între ele. Furnizorii profesioniști pot folosi acest tip de frânghie pentru a asigura bunurile transportate pentru a evita deteriorarea acestora. Pentru producerea lor se folosește polipropilenă, care se caracterizează printr-o rezistență ridicată la rupere.

 

Frânghia de cauciuc este foarte flexibilă și funcțională, fiind ideală pentru a lega ușor și rapid obiecte între ele. Este folosită atât acasă, cât și în industrie - va face, de asemenea, o treabă excelentă pentru a asigura articole în timpul transportului. Frânghiile din cauciuc pot fi folosite pentru sarcinile zilnice din atelier, precum și pentru lucrări în grădină, livadă și șantier. Ele sunt durabile, foarte rezistente la rupere și flexibile. Ele pot fi utilizate cu succes în timpul sportului, în timpul drumețiilor, în camping sau în pădure. Frânghiile din cauciuc variază în ceea ce privește construcția, diametrul și culorile, astfel încât le puteți adapta cu ușurință la preferințele dvs. exacte.

 

Frânghia de iută este fabricată din fire naturale pe bază de plante, ceea ce o face un produs ecologic. Este folosită atât pentru lucrări de construcții profesionale, cât și pentru bricolaj în casă, garaj sau grădină. Materialul din iută este foarte rezistent la deteriorare, așa că nu trebuie să vă fie teamă că se va rupe în timpul utilizării. De asemenea, frânghiile de iută pot fi folosite pentru a face aranjamente interesante în interiorul casei. Va fi foarte bine folosită ca element decorativ mai ales în interioarele de mansardă.

 

TWINE

 

Sfoara de sisal se caracterizează prin rezistența sa ridicată, astfel încât nu se va rupe chiar dacă este legată strâns. Poate fi folosită în multe gospodării, precum și în companii sau în instalații industriale. Poate fi folosită pentru a lega obiecte în timpul mutărilor, precum și pentru a face decorațiuni, cum ar fi felicitări de ziua de naștere sau centre de masă. Este perfect pentru interioarele de mansardă, ca o completare a designului interior.

 

Cordonul din polipropilenă este foarte versatil, ceea ce îl face un accesoriu indispensabil pentru orice casă sau apartament. Cu ajutorul acestuia, diverse elemente pot fi fixate sau legate rapid și comod. Materialul sintetic din care este confecționat se caracterizează printr-o durabilitate ridicată, rezistență și rezistență la condițiile meteorologice.

 

Sfoara de zidar este un accesoriu indispensabil la efectuarea lucrărilor de construcții și finisaje. Poate fi folosită pentru a marca limitele unui teren și pentru a facilita ridicarea de ziduri drepte. Cu ajutorul său, este posibilă marcarea unei linii în funcție de care se vor pune succesiv cărămizile și cărămizile goale. Sfoara pentru zidărie este fabricată în principal din fir de poliester, care este foarte rezistent la rupere și insensibil la razele UV sau la umiditate.

 

Sfoara din bumbac are, de asemenea, diverse aplicații. Poate fi folosită pentru agățarea ramurilor de copac, precum și pentru împrejmuirea copacilor și arbuștilor. Sfoara de bumbac este subțire și foarte maleabilă, ceea ce o face utilă pentru a îmbina piese mici, pentru a face decorațiuni sau pentru a confecționa bijuterii artizanale.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 56 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-13
Good and fast delivery
2024-07-01
no 1
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel