LANȚURI ȘI CABLURI

( numărul de produse: 3 )

LANȚURI

 

Lanțurile sunt utile în orice garaj sau atelier. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni - cu legături scurte sau extinse și în mai multe lungimi și diametre. Această mare varietate vă permite să alegeți lanțul ideal pentru nevoile dumneavoastră și pentru activitatea pe care o desfășurați. Gama include lanțuri pentru fixarea încărcăturilor, precum și lanțuri decorative - care sunt excelente pentru suspendarea obiectelor sau ca element decorativ pentru lămpi, rafturi sau balustrade. Oțelul galvanizat întărește și mai mult verigile lanțului, care devine mai puternic și mai robust, precum și rezistent la apă și la temperaturi extreme.

 

Lanțul de utilitate cu diametru mic al verigii este util pentru fixarea și securizarea obiectelor mai mici de grădină și de uz casnic. De asemenea, va fi utilizat în industria grea și în întreprinderile mai mici, unde poate fi folosit pentru a atârna sau lega diverse echipamente și mobilier. Este deosebit de util pentru uzinele în care există vibrații puternice care pot mișca echipamentele.

 

Un lanț de fermă cu verigi scurte va fi ideal pentru a fixa și agăța obiecte mai mari de echipament în casă, pe terasă și în grădină. De exemplu, poate fi folosit pentru a agăța un leagăn, o bancă, un pod sau elemente de joacă. De asemenea, poate fi folosit pentru a crea garduri, plase sau bariere, precum și pentru a trage și ridica obiecte mai mari.

 

CABLURI

 

Firele de oțel, care sunt disponibile într-o varietate de lungimi și diametre, sunt utile atât în gospodărie, cât și în garaj sau atelier. Sârma poate fi, de asemenea, utilă atunci când se lucrează în grădină sau în solarii, de exemplu, pentru a lega sau lega plantele, copacii și arbuștii. În plus, va fi foarte util pentru decorare, bricolaj și modelare. De asemenea, poate fi folosit la confecționarea de bijuterii artificiale, decorațiuni și stufărișuri. Realizate din oțel de înaltă calitate, firele sunt rezistente la rupere și la intemperii. Sunt, de asemenea, foarte flexibile, ceea ce le face ușor de format.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel