Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

CÂRLIGE, VERIGI, VERIGI, CĂTUȘE, DEGETE ȘI CLEME

( numărul de produse: 50 )

CARABINERE

 

Carabinierele îmbunătățesc performanța multor lucrări de construcții - în special atunci când se transportă materiale grele la o anumită înălțime. Tot ce trebuie să faceți este să îl atașați la o frânghie adecvată. Produsul are un dispozitiv de fixare precisă care ține frânghia în siguranță și previne alunecarea accidentală a acesteia în timpul lucrului. Fabricate din oțel durabil, rezistent la deteriorări mecanice și deformări, acestea vor dura mult timp. Cârligele cu clichet pot fi utilizate și în zonele expuse la umiditate și la alți factori externi.

 

FIRECATES


Verigile din oțel sunt accesorii esențiale în domeniul cablurilor și lanțurilor de legare. Verigile colective sunt un tip de verigă inamovibilă care permite ca verigile să fie unite și ca întreaga slingă să fie fixată pe cârligul de pârghie. Acestea sunt formate din trei componente - o verigă mare pentru agățarea praștiei de cârlig și două verigi mai mici fuzionate la aceasta pentru fixarea frânghiei sau a verigilor lanțului. Pe de altă parte, verigile demontabile sunt componente care permit schimbarea verigilor și a capetelor acestora, sau a altor componente utilizate la cablurile de frânghie și chingile. Acestea sunt folosite pentru a face legătura între tendon și veriga de colecție.

 

SHACKS

 

Cătușele (cunoscute și sub numele de cătușe, cătușe și cătușe) sunt catarame din oțel, de obicei în formă de U. Acestea formează un perimetru care poate fi blocat și deschis cu ajutorul unui bolț și sunt utilizate pentru a conecta diverse componente în timpul transportului. Acestea pot fi utilizate pentru a uni componentele individuale ale unei praștii sau ale unei frânghii prin conectarea lor la legături, cârlige sau degete. Cătușele se disting prin parametri precum dimensiunea, capacitatea de încărcare și forma (alungită, rotundă). În funcție de scop, există cătușe de tip A neasigurate și cătușe de tip C asigurate. Ambele tipuri se disting prin metoda de blocare - cătușele de tip C utilizează un știft suplimentar pentru a împiedica alunecarea știftului de la cătușă, ceea ce ar putea elibera accidental sarcina atașată.

 

Diverse tipuri de cătușe pentru frânghii și lanțuri sunt disponibile pentru achiziționare:

cătușe alungite,
cătușe rotunde,
cătușe care nu sunt de siguranță,
cătușe cu un dispozitiv de siguranță,
cătușe din oțel inoxidabil, cătușe galvanizate,
cătușe de dimensiuni sporite,
cătușe cu capacitate de încărcare sporită,
cătușe universale.


CAUZE


Degetele sunt utilizate pentru a proteja bucla de frânghie de abraziune, permițând utilizarea acesteia pentru ridicarea obiectelor grele la o anumită înălțime - de exemplu, pe un șantier de construcții. Acestea sunt fabricate din oțel carbon, care se caracterizează prin durabilitate și rezistență mecanică ridicată, precum și prin rezistență la încovoiere sub sarcini grele. Suprafața degetelor este galvanizată, ceea ce le face rezistente la coroziune și umiditate. Forma specială a acestui element facilitează fixarea frânghiei pe el și previne alunecarea acesteia în timpul lucrului.

 

CÂRLIGE DE FRÂNGHIE

 

Clemele de frânghie ușurează multe lucrări de construcție și sunt utile și în timpul mutărilor, deoarece pot fi folosite pentru a imobiliza obiectele în tranzit. Acestea sunt fabricate din oțel carbon durabil și puternic, care este

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2023-05-02
Super. Livrare rapida. Produse conform asteptarilor
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel