Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

DECORAȚIUNI ȘI ORNAMENTE

( numărul de produse: 75 )

FIGURINE DECORATIVE - UN DECOR REMARCABIL PENTRU ORICE INTERIOR

Figurine decorative este un element de design interior care se potrivește în orice cadru. Este cabinet stilul scandinav, mobilierul rustic din camera de zi, o baie în stil loft, un dormitor plin de farmec sau poate o sufragerie clasică și elegantă - în fiecare dintre aceste încăperi există loc pentru o decorare suplimentară sub formă de figurine sau sculpturi.

În plus față de elementele decorative, cum ar fi cuverturi de pat, pături, perne decorative, lumânări sau tablouri, figurine reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a decora un interior sau de a sublinia stilul unei anumite încăperi. Adesea, acestea fac casa mai confortabilă și mai personalizată, reflectând personalitatea, interesele sau pasiunile proprietarului. Cei care iubesc să călătorească se vor bucura cu siguranță de decorarea sufrageriei sau a dormitorului cu suveniruri din locuri îndepărtate care le vor aduce amintiri frumoase. Diversitate figurine decorative este cu adevărat imensă, atât din punct de vedere al subiectului, cât și din punct de vedere al ceea ce reprezintă bibelonul, prin culoare, mărime și material de construcție și stil. Aceste accesorii sunt o modalitate simplă de a te exprima și de a arăta ce ai în minte atunci când îți decorezi cei patru pereți.

Figuri decorative poate fi, de asemenea, o idee foarte bună pentru un mic cadou sau o completare a unui cadou. Un elefant simbolic cu trompa ridicată sau un copac norocos vor fi cu siguranță pe placul unei persoane dragi. Ne putem ghida nu doar după gustul sau stilul persoanei căreia dorim să-i oferim cadoul, ci și pentru a evoca în mintea noastră momentele de bucurie pe care le-am împărtășit împreună, la care figurina va face referire. Chiar dacă apartamentul este decorat într-un stil ușor diferit, este sigur că un astfel de mic detaliu va găsi un loc pentru el însuși sau va contrasta cu spațiul amenajat într-un mod interesant. De asemenea, ele pot decora grădina, balconul sau terasa într-un mod interesant.

FELINARE ȘI TORȚE PENTRU CASĂ ȘI GRĂDINĂ

Lanterne și torțe pentru casă și grădină sunt un element decorativ atractiv pentru interioarele noastre, precum și pentru grădini, balcoane sau terase. Completate cu lumânări, acestea vor crea o atmosferă atmosferică în timpul serilor petrecute acasă. De asemenea, ele adaugă farmec decorului în timpul zilei, dar, pe lângă funcția lor decorativă, ele pot fi și un element foarte practic al. Deplasarea în grădină sau luarea mesei pe terasă sau în foișor va fi mult mai ușoară și cu siguranță mai sigură dacă este însoțită de un sistem de iluminat felinare.

Felinare și felinare diferă nu numai prin dimensiune sau culoare, ci și prin materialul de construcție. Există o gamă variată de produse moderne din metal și sticlă, precum și felinare de grădină din rattan sau felinare atmosferice din lemn și ceramică, care se vor potrivi perfect în aranjamentele în stil provensal sau rustic. Alegerea este foarte mare, astfel încât putem găsi cu ușurință cel mai potrivit produs pentru noi.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți o lumânare în lanterna pe care ați cumpărat-o pentru a o folosi și a o face plăcută ochiului. Nici aici nu lipsește alegerea - o lumânare cilindrică groasă și masivă, sau poate una mai mică și mai îngustă? Oricare dintre acestea va funcționa cu brio, la fel ca și o lumânare mică sau o lumânare LED fără flacără.

SUPORTURI DE LUMÂNĂRI PENTRU FIECARE INTERIOR

La fel și lanternele și torțele, suporturi de lumânări sunt un adaos foarte eficient care va crea o compoziție coerentă împreună cu lumânarea. Alegerea sfeșnicelor este cu adevărat vastă! De la o varietate de forme și culori, la materiale precum lemnul, metalul, plasticul sau sticla, până la scopul matriței pentru un anumit tip de lumânare.

Pluralitate suporturi de lumânări disponibile pe piață face posibilă asortarea perfectă a acestui accesoriu la interioarele noastre sau pentru a contrasta eficient designul minimalist al spațiilor moderne cu forme eficiente. Poate că sunteți un fan al culturii civilizațiilor antice - un sfeșnic construit pe modelul unei coloane dorice aduce perfect în minte arhitectura antică. O propunere la fel de interesantă, care te va duce cu gândul la alte vremuri, va fi originalul suporturi de lumânări sub formă de vitralii. Când aprindeți o lumânare în ele, efectul este, fără îndoială, fenomenal. Pentru cei care apreciază soluțiile originale, vă recomandăm sfeșnicele cu forme mai extravagante - poate că un sfeșnic în formă de sculptură sau de animal va lumina cel mai eficient un living sau un spațiu din dormitor? O astfel de adăugare nu va trece cu siguranță neobservată.

În plus față de suporturile de lumânări pentru lumânări mari, există diverse oferte la vânzare pentru lumânări. Ele sunt un element decorativ minunat și minimalist care va funcționa literalmente oriunde - în dormitor, în camera de zi, în baie, în grădină sau pe terasă sau balcon. Acestea vor crea rapid o dispoziție unică și romantică, motiv pentru care ar trebui să obțineți suporturi de lumânări la fel de originale pentru ele. Dacă vrem să optăm pentru minimalism, cele simple sunt cele mai bune, suporturi de lumânări din sticlăcare se va adapta subtil la orice tip de aranjament. Pentru o evidențiere mai izbitoare a produsului, vă recomandăm o selecție de suporturi de lumânări din sticlă colorată cu diferite modele și forme. Ele pot fi joase sau înalte pe un picior, cu spațiu pentru o lumânare de ceai sau mai multe.

O propunere interesantă este suporturi de lumânări din lemncare, împreună cu lumânarea, formează un duo neobișnuit. Ele se armonizează perfect atât cu interioarele rustice, cât și cu cele moderne. Ele pot semăna cu cutii de lemn fără închizătoare de sus și au decupaje în formă de inimioare, fluturi sau alte desene. Aceste tipuri de produse sunt, de asemenea, o idee ideală de cadou pentru persoanele care apreciază obiectele realizate din materiale naturale, brute.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
2023-05-02
Super. Livrare rapida. Produse conform asteptarilor
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel